MAGIA ELFILOR - ceai verde
Vrăji și secrete, ritualuri și tradiții. În fiecare dintre noi este un pic. Rezolvați misterul bunei dispoziții și găsiți mica bucurie. Suntem siguri că magia suculentă a Elfilor vă va arăta calea. Am amestecat-o asa sa le placa zânelor și vrăjitoarelor, strigoilor din pădure. Ajunge doar ceai verde, papaya și morcovi ... și puteți începe a vrăji.
Compoziție
Ceai verde 77%, Papaya confitata (papaya, zahar), Fulgi de morcov, Aroma, Floare de floarea soarelui, Flori de malvaInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul magia elfilor oferă o infuzie galben deschis cu un parfum foarte plăcut și proaspăt. Gustul se reflectă în astrigența răcoritoare a ceaiului verde, tonurile dulci de papaya și vanilie delicată.
Originea ceaiului
Ceaiul verde, nu este altceva decât frunze de ceai uscate de ceai chinezesc (Camellia sinensis). Desigur, întregul proces de producție nu este destul de ușor și probabil că nu știe totul. Fiecare grădină de ceai are instrucțiuni proprii. Datorită acestui fapt, există mii de seturi de ceai diferite în lume
arome, arome, culori și forme. În principiu, totuși, putem spune că frunzele de ceai sunt aruncate fie de mână, fie de mașini. Este necesar să le lași să se ofilească în aerul curat și apoi să se încălzească brusc. Pentru a termina oxidarea naturală a enzimelor care sunt declanșate în ele de îndată ce acestea sunt doar puțin deranjate. Dacă muncitorii și-au lăsat frunzele oxidate (fermentație incorectă) mai lungă, ar termina ceaiul după ceva ceasuri de ceai negru. Ceaiul verde trebuie fie încălzit pe tigaie mare, fie expus la abur fierbinte. Apoi, frunzele sunt pliate, laminate sau altfel modelate, uscate, sortate și ambalate.
Papaya este cunoscută mai degrabă ca un fruct decât ca o plantă. S-ar putea să vă surprindeți că fructele exotice delicioase cresc pe o plantă, nu pe un copac. Paprika (Carica papaya) este aparent în America Centrală, cultivată în prezent în tropice aproape în întreaga lume. Fructele sale galben-verde pot cântări până la 10 kilograme. În interior, ele conțin o pulpă dulce, suculentă, de culoare portocalie sau roșie, cu semințe negre. Papaya poate fi consumată în stare proaspătă sau prelucrată în compoturi, gemuri sau salate. O altă opțiune este conservarea temperaturilor scăzute, așa-numita liofilizare.
Florile Malva sylvestris, pe care le-am adăugat la ceaiul Magia Elfilor, se disting prin culoarea violet roz. Planta însăși se găsește în Marea Mediterană și o puteți găsi și în Republica Cehă, în special pe drumuri sau pe terenuri necultivate. Mlaștina înflorește din iunie până în octombrie și este colectată de vindecătorii folk. Deoarece conține substanțe de subțiere, fluxul de flori este pozitiv pentru organele respiratorii.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
80 - 90 °C | 1-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 80-90 ⁰C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 1-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Valoarea energetică: | 4 kJ / 1kcal |
Grăsimi: | 0.1 |
din care saturați: | 0.1 |
Carbohidrați: | 0.2 |
din care zaharuri: | 0.1 |
Proteină: | 0.1 |
Sare: | 0.01 |