075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MATCHA KIKYOU BIO DIN JAPONIA - ceai verde

Cod: 1194

Cuvintele nu sunt suficiente. Descriind în câteva propoziții gustul unic, mirosul necomparabil și producția rafinată a ceaiului verde sub formă de pudră nu au reusit nici vechii maeștri japonezi sau iubitorii de Matcha. Culoarea ei verde strălucitoare pur si simplu trebuie să o vedeți, amestecarea ei in apa fierbinte vă va imbucura. Doar atunci este Matcha perfectă. În acest caz Matcha BIO în calitate premium!

Pachete mari:
Pachete mici:
464,1 Lei /250 g 185,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Shizuoka
Gust
Gust:
Dulceag, Puternic, bohatá
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
400m - 540m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Japan MATCHA BIO

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul Matcha Kikyou BIO excelează printr-un gust cu adevărat bogat, care va încânta fanii băuturilor dulci și doar ușor amărui. După preprare, se formează o băutură verde proaspătă, la fel de delicată ca smântâna. Desigur, vă puteți bucura de acel gust remarcabil umami, care amintește de mare și evocă o dorință de tot mai multe înghițituri.

Originea ceaiului

Din prefectura Shizuoka din Japonia (Shizuoka-ken), pleacă în lume 40% din ceaiurile japoneze. Grădinile de ceai au fost înființate de călugări la mijlocul secolului al XIII-lea. De atunci, Shizuoka are un statut principal în zona ceaiurilor. Deoarece agricultorii săi produc o gamă completă de ceaiuri verzi, este, de asemenea, unul dintre cei mai versatili furnizori.

Nu numai experiența milenară a maeștrilor de ceai, dar și condițiile naturale unice se află în spatele calității excelente a ceaiurilor Shizuoka. Regiunea situată pe coasta Pacificului din Golful Suruga este o zonă montană unde se situează muntele sacru Fuji. De atfel - shizu poate fi tradus ca „liniște” și oka ca „deal”. Clima este descrisă ca subtropicală umedă, verile sunt calde și umede, iernile blânde. Este necesar să adăugăm că în Shizuoka se practică schiul. Nordul muntos al regiunii oferă condiții excelente pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Producția de ceaiuri Matcha nu este simplă și procedura exactă nu este ușor de obținut. Fiecare grădină de ceai o păzește cu atenție. În general se spune că, pentru Matcha se selectează cele mai delicate frunze ale arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis), care trebuie să fie umbrite cu rogojini mari cu 3-4 săptămâni înainte de recoltare. Datorită acestei umbriri, determină o producție mai mare de clorofilă și aminoacizi doriți.

O caracteristică specială a ceaiului Matcha Kikyou BIO este etapa intermediară, în care prima dată din frunze se produce Sencha (prin aburirea repetată se oprește oxidarea enzimelor) și abia apoi urmează producția clasică de Matcha - adică uscarea, îndepărtarea tulpinilor și nervurilor de pe frunze și măcinarea între pietre de granit. Rezultatul este o pulbere verde fină, care trebuie păstrată în pungi etanșe sau recipiente de metal.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 75 °C Timp de pregătire a face spumă Cantitatea 0,5 linguriță la 1 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Pregătiți apă fierbinte care a fiert și s-a răcit la 75 °C
  2. Puneți o jumătate de linguriță de ceai Matcha într-un bol sau pahar și turnați peste apă fierbinte pregătită (aproximativ 100 ml)
  3. Cu ajutorul unui tel de ceai sau a unui mixer electric de lapte, amestecați și bateți Matcha
  4. Spuma subțire după o clipă se va îngroșa.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


IASOMIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IASOMIE - ceai verde

Dacă încă nu știți care dintre cele mai minunate ceaiuri pe care le alegeți, pariați pe clasicul de iasomie. Specialitatea renumită a Orientului îndepărtat are un miros incantator ceresc, care este stins de astrigența interioară. Ceaiul de iasomie aparține culturii tradiționale chinezești de cel puțin o mie de ani. Când îl gustați, va deveni preferat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

MATCHA CHINA - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MATCHA CHINA - ceai verde

Cum produc Matcha japoneza producatorii japonezi? Foarte bine! Gustul caracteristic al ceaiului verde special nu-și pierde din putere, poate că este chiar mai bogat și mai robust. Matcha China, sunt frunze de cea mai buna calitate de ceai chinezec, culeste cu cea mai mare grija, uscate cu sensibilitate și măcinate cu dragoste. Praful verde fin este esența pură a onestității și tradiției ceaiurilor verzi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
146,9 Lei /250 g 58,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

MATCHA JAPAN UGUISU BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MATCHA JAPAN UGUISU BIO - ceai verde

S-ar spune - Matcha. Dar uitați-vă la câte variante există. Fiecare are un gust diferit, fiecare a fost făcut pentru un alt scop. Acest produs Matcha Japan Uguisu BIO apartine ceaiurilor exclusive de pudră destinată ceremoniilor adevărate. Gustul său unic, delicat și dulce il trăiti cel mai bine prin savurarea lungă și in liniște. Poate că gândurile vă vor duce in grădinile de ceai Shizuoka din Japonia, în locuri pline de verdeață și tăcere. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
509,4 Lei /250 g 203,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »