

MATCHA KIKYOU BIO DIN JAPONIA - ceai verde
Cuvintele nu sunt suficiente. Descriind în câteva propoziții gustul unic, mirosul necomparabil și producția rafinată a ceaiului verde sub formă de pudră nu au reusit nici vechii maeștri japonezi sau iubitorii de Matcha. Culoarea ei verde strălucitoare pur si simplu trebuie să o vedeți, amestecarea ei in apa fierbinte vă va imbucura. Doar atunci este Matcha perfectă. În acest caz Matcha BIO în calitate premium!
Compoziție
Ceai verde Japan MATCHAInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Matcha Kikyou BIO excelează printr-un gust cu adevărat bogat, care va încânta fanii băuturilor dulci și doar ușor amărui. După preprare, se formează o băutură verde proaspătă, la fel de delicată ca smântâna. Desigur, vă puteți bucura de acel gust remarcabil umami, care amintește de mare și evocă o dorință de tot mai multe înghițituri.
Originea ceaiului
Din prefectura Shizuoka din Japonia (Shizuoka-ken), pleacă în lume 40% din ceaiurile japoneze. Grădinile de ceai au fost înființate de călugări la mijlocul secolului al XIII-lea. De atunci, Shizuoka are un statut principal în zona ceaiurilor. Deoarece agricultorii săi produc o gamă completă de ceaiuri verzi, este, de asemenea, unul dintre cei mai versatili furnizori.
Nu numai experiența milenară a maeștrilor de ceai, dar și condițiile naturale unice se află în spatele calității excelente a ceaiurilor Shizuoka. Regiunea situată pe coasta Pacificului din Golful Suruga este o zonă montană unde se situează muntele sacru Fuji. De atfel - shizu poate fi tradus ca „liniște” și oka ca „deal”. Clima este descrisă ca subtropicală umedă, verile sunt calde și umede, iernile blânde. Este necesar să adăugăm că în Shizuoka se practică schiul. Nordul muntos al regiunii oferă condiții excelente pentru iubitorii sporturilor de iarnă.
Producția de ceaiuri Matcha nu este simplă și procedura exactă nu este ușor de obținut. Fiecare grădină de ceai o păzește cu atenție. În general se spune că, pentru Matcha se selectează cele mai delicate frunze ale arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis), care trebuie să fie umbrite cu rogojini mari cu 3-4 săptămâni înainte de recoltare. Datorită acestei umbriri, determină o producție mai mare de clorofilă și aminoacizi doriți.
O caracteristică specială a ceaiului Matcha Kikyou BIO este etapa intermediară, în care prima dată din frunze se produce Sencha (prin aburirea repetată se oprește oxidarea enzimelor) și abia apoi urmează producția clasică de Matcha - adică uscarea, îndepărtarea tulpinilor și nervurilor de pe frunze și măcinarea între pietre de granit. Rezultatul este o pulbere verde fină, care trebuie păstrată în pungi etanșe sau recipiente de metal.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Pregătiți apă fierbinte care a fiert și s-a răcit la 75 °C
- Puneți o jumătate de linguriță de ceai Matcha într-un bol sau pahar și turnați peste apă fierbinte pregătită (aproximativ 100 ml)
- Cu ajutorul unui tel de ceai sau a unui mixer electric de lapte, amestecați și bateți Matcha
- Spuma subțire după o clipă se va îngroșa.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MATCHA CHINA - ceai verde

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN
