075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MILK OOLONG GINSENG PREMIUM

Cod: 933

Un ceai chinezesc popular cu un proces de producție unic și un gust armonios - acesta este ceaiul Oolong tradițional. Varianta exclusivă de lapte îmbogățită cu ginseng atrage din ce în ce mai mulți iubitori de ceai. Dacă doriți un ceai cu adevărat original și captivant, mizați pe acest ceai Oolong. Pe lângă o experiență gustativă excelentă, veți dobândi și o capacitate mai bună de a rezista la stres. Și asta nu e puțin.

Pachete mari:
Pachete mici:
149,0 Lei /250 g 59,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Fujian
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
2000m - 4000m

Compoziție

Milk Oolong, Ginseng

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul Milk Oolong cu ginseng oferă o infuzie deschisă de culoarea chihlimbarului, cu o aromă și un gust de lapte foarte neted și catifelat. Este ușor dulceag datorită ginsengului. Compoziția în ansamblu este armonioasă și proaspătă.

Originea ceaiului

Ceaiurile Oolong au fost populare în China încă din perioada dinastiei Ming, adică de peste 400 de ani. Ceaiul parțial fermentat este disponibil în 3.000 de variante. După culoarea frunzelor, se mai numește și ceai albastru-verde.

Majoritatea ceaiurilor Oolong sunt produse în provincia Fujian. Situată pe coasta de sud-est a Chinei, este cea mai bogată regiune a țării din punct de vedere cultural și lingvistic. Provincia Fujian este un ținut predominant muntos, descris în mod tradițional ca „opt părți munți, o parte apă și o parte câmpie”. În 2009, a fost printre cele mai împădurite provincii din China. Are un climat subtropical și în vară există pericol de taifunuri. Principalele culturi sunt orezul, cartofii dulci, grâul și orzul, dar și trestia de zahăr și rapița. Desigur, ceaiul ocupă o pondere deloc neglijabilă în comerțul exterior.

Cum se produc ceaiurile Oolong? Frunzele de ceai după o scurtă ofilire sunt supuse unei proceduri de „scuturare”. Aceasta înseamnă că muncitorii le pun în coșuri de bambus și le scutură manual. Acest proces se repetă de mai multe ori cu pauze de 1-2 ore. În timpul scuturării în frunzele de ceai are loc fermentația controlată. Un maestru experimentat în ceai decide când se va termina fermentația după mirosul pe care îl produc frunzele. Această etapă este urmată de încălzire, răcire rapidă și rulare sau granulare. În cele din urmă, ceaiul Oolong este uscat într-un uscător.

În cazul ceaiului Milk Oolong cu ginseng, frunzele au fost înmuiate în esență de lapte și îmbogățite cu pudră de ginseng. În acest fel, au dobândit nu numai un gust original, dar și capacitatea de a revigora, de a ajuta la o digestie adecvată și de a contribui la detoxifierea organismului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

OOLONG GINSENG SUPERIOR
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

OOLONG GINSENG SUPERIOR

Marele Oolong este ca si facut pentru toți entuziaștii de wellness stil. Oferă beneficii extraordinare pentru sănătate oamenilor,pe plan mental, sportiv,de relaxare și recuperator. Oolong Ginseng este o combinație de ceai semi-fermentat delicios și plante benefice. Medicina chineză populară doar pentru dvs.! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
157,6 Lei /250 g 63,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM

Cine nu a gustat încă unul dintre ceaiurile Oolong de lapte ar trebui să remedieze acest lucru rapid. De fapt, cine nu a gustat unul dintre cei mai bune ceaiuri Oolong de lapte. Pentru că există diferențe și între ceaiuri. Ceaiul vărsat China Milky Oolong Premium, cu aroma sa incredibil de plăcută de fructe și frișcă, este cu siguranță unul din ceaiuri care trebuie adăugat în colecția dumneavoastră de ceaiuri. Vă va încânta de îndată ce deschideți punga. Are un miros… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
176,3 Lei /250 g 70,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »