

MORINGA FRUNZE - plantă
O cunoasteti? Moringa, acum cucereste pe toti! Frunzele unui copac unic care au proprietăți asa de mari ca nu ar inlocui nici zece cutii de medicamente. În Africa și India sunt folosite de milioane de oameni, popularitatea Moringei se răspândește rapid în Europa și America. Ajută la digestie, memorie și in general armonizează organismul.
Compoziție
Frunze de Moringa 100%Infuzia și gustul ceaiului
Moringa Frunze dă o infuzie de culoare galben-verzui deschis. Are gust și miros natural, fără urmă de amăreală sau astringență.
Originea ceaiului
Arborele moringa oleiferă (Moringa oleifera) crește inițial la poalele sudice ale Himalayei. Este însă răspândit și în India, Arabia, Africa și Madagascar. Pentru creștere are nevoie de climă tropicală sau subtropică, tolerează soluri nisipoase sărace, precum și habitate bogate în nutrienți. Crește extrem de rapid - imediat după bambus, moringa este planta cu cea mai mare creștere de pe Pământ - crește până la 3 metri pe an. În natură, ajunge la înălțimea de până la 12 metri, pe plantații, copacii fiind întreținuți sub formă de tufișuri de un metru până la doi metri. Frunzele sunt spinoase, lungi de până la 60 de centimetri, eliptice. Împreună cu ele, se consumă și florile albe cu miros de miere, păstăile, fructele și rădăcinile (ca înlocuitor al hreanului). Coaja de moringa oferă fibre aspre potrivite pentru producția de frânghii și rogojini.
Moringa este considerată un super-aliment pentru că are înalți parametrii nutriționali, aplicație largă și beneficii unice pentru sănătate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 80 °C în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























24. 5.
15. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

GINKGO FRUNZE - plantă
