075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

MORINGA - pulbere

Cod: 1292

Copacul miraculos, copacul vieții sau chiar planta viitorului. Moringa a câștigat o serie de atribute. Toate descriu universatilitatea ei, valoarea nutrițională ridicată și durabilitatea considerabilă. Încercați praful din fruzele acestei de super-alimente despre care vorbeste o lume intreagă. Obțineți sursa naturală de antioxidanți, proteine, vitamine și minerale de care aveți nevoie. Alăturați-vă milioanelor de oameni care au descoperit vraja ei.

Pachete mari:
Pachete mici:
51,2 Lei /250 g 20,5 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 29. 9. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Regiune
Regiune:
India
Gust
Gust:
Natural
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Pulbere de frunze de Moringa

Infuzia și gustul ceaiului

Moringa sub formă de pulbere este potrivită atât pentru prepararea ceaiului, dar și în smothie, supe, sosuri și alte feluri de mâncare. Marele său avantaj este că nu schimbă gustul original al alimentelor, este foarte delicată, ușor dulce. După turnarea apei calde oferă o infuzie parfumată, de culoare galbenă, ușor dulce.

Originea ceaiului

Copacul Moringa oleifera provine din Himalaya, dar în prezent se cultivă și în India, Africa și Madagascar. Sunt plante extrem de rezistente, potrivit Permaculture Research Institute, pot crește în zone extrem de secetoase și tolerează solul epuizat de activitatea agricolă îndelungată. Acest lucru, precum și beneficiile nutriționale ale arborelui moringa, fac din acest arborele exotic planta viitorului. Cum arată moringa? În condiții naturale, este un copac cu o înălțime maximă de 12 metri, o coroană mai rară și frunze lungi. Florile sunt de culoare crem, din care se dezvoltă fructe timp de aproximativ 3 luni. Fructele sunt ca niște păstăi cu lungimea de 20-60 de centimetri. La început păstăile sunt verzi și când sunt coapte devin maro. Conțin aproximativ 20 de semințe oleaginoase.

În scopuri agricole, moringa se întreține ca un arbust de înălțime mică. Coaja poate fi folosită pentru împletirea firelor potrivite pentru confecționarea sforilor, rădăcinile pot fi consumate ca substitut pentru hrean. Florile au o aromă dulce plăcută și pot fi folosite pentru a găti supe și sosuri. La fel fructele de moringa încă verzi, se gătesc asemănător ca păstăile de fasole. Când semințele lor se maturizează, se pot mânca la fel ca nucile. De asemenea, este interesant faptul că pot fi zdrobite și folosite pentru purificarea apei. Au capacitatea de a coagula unele substanțe poluante. Cea mai răspândită este utilizarea frunzelor de moringa. Pot fi consumate crude, uscate sau prelucrate termic. Frunzele pot fi, de asemenea, măcinate într-o pulbere fină, care poate fi adăugată într-o varietate de feluri de mâncare, se poate prepara o băutură sau poate fi servită ca ceai.

Instrucțiuni de preparare:

Băutură de moringa

1. Amestecați ½ linguriță de pulbere de moringa, adaugați o linguriță de miere și câteva picături de lămâie.

2. Diluați cu apă și puteți consuma.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 până la 2 lingurițe la1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai adăugați apă fierbinte de 80 °C în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Tulsi - planta (busuiocul sacru)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

Ayurveda consideră că este o planta subtilă si regina acestui tip de plante. Botanic se numește busuioc sacral, în hindi numele său înseamnă "cea mai bună plantă". Tulsi a fost recunoscută pentru tratarea a zeci de boli timp de 5000 de ani. Și dacă credeți că nu o să vă placă, gresiti foarte mult. Este dulce, răcoritoare,cu o aromă puțin de scorțișoară. De orice ai nevoie, Tulsi poate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
32,3 Lei /250 g 12,9 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 29. 9. 2021

MORINGA FRUNZE - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MORINGA FRUNZE - plantă

O cunoasteti? Moringa, acum cucereste pe toti! Frunzele unui copac unic care au proprietăți asa de mari ca nu ar inlocui nici zece cutii de medicamente. În Africa și India sunt folosite de milioane de oameni, popularitatea Moringei se răspândește rapid în Europa și America. Ajută la digestie, memorie și in general armonizează organismul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
64,0 Lei /250 g 25,6 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 29. 9. 2021

CURCUMA BIO - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CURCUMA BIO - praf

Recomandat de Ayurveda, medicina chineză, sistemul Siddha. De asemenea, o recomandăm si noi. Curcuma in calitate Bio cucereste pe fiecare care dorește să condimenteze meniul cu o mare parte din vitamine, minerale și flavonoide. Cel mai important lucru este numit curcumina, iar iubitorii de stil sănătos de viață îl plac pentru capacitatea lor de a rezista la multe inconveniente. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
30,2 Lei /250 g 12,1 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 29. 9. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »