

MUŇA MUŇA - plantă
America de Sud Muňa Muňa devine o tendintă. Planta foarte apreciată este considerată a fi o altă minune peruană. Indienii o folosesc nu doar pentru a proteja recolta de dăunători, dar și ca antibiotice naturale și pentru a promova buna funcționare a sistemului digestiv și respirator.De asemenea se vorbește si de succesul utilizarii exterioare. Infuzia mentolata proaspătă se poate consuma atât caldă, cât și rece.
Compoziție
Minthostachys setosa 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia din frunzele Muña Muña este delicioasă, delicată și răcoritor mentolată. Are o culoare verde-gălbuie și o aromă răcoritoare. O puteți asezona cu suc de lămâie și consuma atât rece cât și cald. De asemenea, se recomandă adesea combinarea plantei Muña muña cu o altă comoară peruviană - Gheara-mâţei.
Originea ceaiului
Muña Muña este un alt miracol sud-american. Indienii peruani folosesc proprietățile ei aproape supranaturale de mulți ani. În plus față de efectele curative, o apreciază pentru protecția oferită față de dăunătorii de cartofi și alte legume.
Planta au descris-o pentru prima dată spaniolii, care locuiau pe teritoriul Peru de astăzi. În secolul al XVII-lea, zvonurile privind proprietățile extraordinare ale arbustului din pădurea virgină s-au răspândit și în Europa. Muña Muña (Minthostachys setosa) are un aspect similar cu oregano. Crește la înălțime de aproximativ 2 metri, este acoperită de puf fin, frunzele ei sunt ovale. În scopul fitoterapiei, se utilizează uscată partea de deasupra solului. Crește în Anzi - din nordul Venezuelei prin Columbia, Peru și Bolivia, până în centrul Argentinei.
În Ecuador o numesc Tipo sau Poleo, în Peru de nord Chancua, în Bolivia Muna, iar în Argentinian Peperino. În orice caz, este întotdeauna vorba despre o plantă foarte apreciată, cu o distribuție relativ limitată. Oamenii de știință încearcă în prezent să găsească modalități de protejare a acesteia, și în același timp extindere a cultivării ei, pentru a acoperi cererea în continuă creștere.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste Muňa Muňa se adaugă apă fierbinte de 80 °C, în proporție de 5 g la un litru de apă.
- Se lasă să stea 5-10 minute, după care se scurge.
- Consum: adulți de 2 - 3 x pe zi câte 300 ml, copii de la 3 ani o 1x pe zi 300 ml

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

CHUCHUHUASA - plantă
