OOLONG CARAMEL CREMOS
Sănătos și atât de bun! Oolong semi-fermentat oferă o bază excelentă pentru gustul celebrului caramel. Împreună, ele creează o fantazie care îi va încânta gusturile și mangăie inima, creierul, stomacul și pielea. Popularul Oolong are o serie de beneficii pentru sănătate. La consumarea regulată, poate face minuni. Doar incearcati...
Compoziție
Oolong 83%, Bucăți de caramel (lapte condensat, zahăr, unt) 10%, Floare de galbeneleCompoziție
Ceai Oolong semi-fermentat, bucăți de caramel, flori de gălbenele, aromă naturală.
Infuzie și gust de ceai
Infuzia are o culoare portocalie deschisă și un miros frumos de caramel. In gust se reflectă în baza pământeasca a Oolongului, care adaugă și echilibrează caramelul cremos. Originea ceaiului Oolong-urile din Taiwan sunt printre topurile lumii. Acestea sunt cultivate practic pe tot teritoriul insulei. Specialitatea lor este producția atipică: frunzele de ceai după recoltare sunt lasate la ofilit în lumina directă a soarelui. Apoi cu aceste frunze sunt umplute coșurile mari de bambus cu care fermierii locali scutură până când frunzele sunt fragile și incretite. În funcție de cat de mult trebuie ceaiul fermentat se determina timpul si se lasa să fermenteze în coș. Prin oxidarea naturală a enzimelor, frunzele schimbă culoarea, gustul și aroma.
Fermentația variază de la 8 la 85%. În cele din urmă, ceaiul este uscat si adesea rulat. Taiwanul Ooolong este întotdeauna produs cu frunze intregi. Pentru a obține un echilibru perfect de aromă si gust, am adăugat la Ooolong pe langa bucatele de caramel si arome naturale. Deoarece nu conține produse sintetice, nu trebuie să vă faceți griji că este dăunătoare sănătății. Aroma naturală de cea mai înaltă calitate nu provoacă arsuri la stomac, nu irită stomacul și nu provoacă aciditate organismului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong puneți apă fierbinte de 80-90 °C în proporție de 1-3 lingurițe (2-4 grame) la 250-300 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.