075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

OOLONG CHINA SE CHUNG

Cod: 898

Oolongii in China se consumă de mai mult de 400 de ani. Ceaiurile fermentate parțial au o aromă excelentă și unică. În special, Se Chung este oxidat doar foarte puțin. Oferă o ceașcă delicată cu un miros floral eteric. Este preferat în restaurantele chinezești. Incercati ceaiul unic din grădinile tradiționale. Datorită conținutului redus de cofeină, îl puteți consuma toată ziua.

Pachete mari:
Pachete mici:
51,2 Lei /250 g 20,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Fujian
Gust
Gust:
Floral, lehká
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

OOLONG CHINA SE CHUNG 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Oolong China Se Chun oferă un flux de culoare galben-verde și mirosuri plăcute, florale. Gustul este delicat delicat, similar cu ceaiurile verzi selectate. Pe fundul ceștii lasă un miros dulce.

Originea ceaiului

Ceaiurile tradiționale chinezești sunt făcute unice în China de sute de ani. Datorită locale inconfundabil ceaiul maroniu, deși de multe ori „concura“ cu Taiwan ceaiul maroniu, expertul poate distinge bine.

După o scurtă introducere a ceaiului de ceai (Camellia sinensis), care are loc exclusiv în soare, ceaiul este ușor învins. Agricultorii fie aruncați pe pungi de bambus, fie se rostogolesc în coșuri de bambus. Aceasta se repetă de mai multe ori la rând, întotdeauna cu o pauză de 1-2 ore. În acest fel, ele pot controla și controla fermentația. În funcție de mirosul care pleacă, determină dacă oxidarea enzimelor este suficientă sau nu.

Așa-numita agitare verde, așa cum se numește în această fază de producție, pune capăt încălzirii rapide și scurte a frunzelor. Urmat de răcire, defilare sau granulare și uscare. Fie într-un uscător de rufe, fie într-un coș de bambus.

Prin gradul ceaiul maroniu de fermentare împărțit în patru categorii - fermentate intre 50 si 70 la suta, circa 40 la suta de peste 20 la suta si sub 20 de procente. Oolong China Se Chung se situează în ultima categorie. Datorită acestui lucru este un miros floral rar.
Piața poate fi găsită și sub numele de "Se Zhong". Recoltate și prelucrate în provincia tradițională de ceai din Fujian, pe coasta de sud-est a Chinei. Regiunea predominant montană este caracterizată de un climat subtropic cu ierni blânde.

Cum și de ce să se bucure de Oolong China Se Chung? Acest ceai este minunat pentru pregătirea rituală a lui Gong Fu Cha. Puteți să-l ud de până la cinci ori. Un sortiment de înaltă calitate este aproape imposibil de sărit. Cu siguranță încercați. Motivele includ acest oolong în regim de băut sunt evidente - confortabil și pot încuraja pe termen lung, dar este blând, astfel încât poate dura toată ziua. În plus, conține antioxidanți, minerale și vitamine, care protejează împotriva unor deficiențe de civilizație și ajută la menținerea corpului în formă.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ROOIBOS
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS

Vorbele despre gustul minunat și efectele enorme pentru sănătate ale Rooibos sălbatic se răspândesc în întreaga lume. Din Africa de Sud, Cederberg a sosit în America, Asia și Europa. O plantă necunoscută care crește doar într-o zonă foarte mică, oferă o băutură, care nu este un ceai adevărat, dar popularitatea acesteia este foarte mare. Gustului său captivant si decent se supun toti in rapiditate! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
43,3 Lei /250 g 17,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

Cea mai înaltă clasă a acestui Oolong este cea mai scumpă. Zeita de fier din Fujian, China, caută iubitori de ceai experimentati pentru proprietăți extraordinare de gust și aromă. Se recomandă pregătirea folosind metoda Gong Fu Cha. Atunci dă din el ce e mai bun - caracterul bogat, gustul lung și nobilimea maximă. Acum si voi puteti trai totul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
67,1 Lei /250 g 26,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »