OOLONG CHINA SE CHUNG
Oolongii in China se consumă de mai mult de 400 de ani. Ceaiurile fermentate parțial au o aromă excelentă și unică. În special, Se Chung este oxidat doar foarte puțin. Oferă o ceașcă delicată cu un miros floral eteric. Este preferat în restaurantele chinezești. Incercati ceaiul unic din grădinile tradiționale. Datorită conținutului redus de cofeină, îl puteți consuma toată ziua.
Compoziție
OOLONG CHINA SE CHUNG 100%Infuzia și gustul ceaiului
Oolong China Se Chun oferă un flux de culoare galben-verde și mirosuri plăcute, florale. Gustul este delicat delicat, similar cu ceaiurile verzi selectate. Pe fundul ceștii lasă un miros dulce.
Originea ceaiului
Ceaiurile tradiționale chinezești sunt făcute unice în China de sute de ani. Datorită locale inconfundabil ceaiul maroniu, deși de multe ori „concura“ cu Taiwan ceaiul maroniu, expertul poate distinge bine.
După o scurtă introducere a ceaiului de ceai (Camellia sinensis), care are loc exclusiv în soare, ceaiul este ușor învins. Agricultorii fie aruncați pe pungi de bambus, fie se rostogolesc în coșuri de bambus. Aceasta se repetă de mai multe ori la rând, întotdeauna cu o pauză de 1-2 ore. În acest fel, ele pot controla și controla fermentația. În funcție de mirosul care pleacă, determină dacă oxidarea enzimelor este suficientă sau nu.
Așa-numita agitare verde, așa cum se numește în această fază de producție, pune capăt încălzirii rapide și scurte a frunzelor. Urmat de răcire, defilare sau granulare și uscare. Fie într-un uscător de rufe, fie într-un coș de bambus.
Prin gradul ceaiul maroniu de fermentare împărțit în patru categorii - fermentate intre 50 si 70 la suta, circa 40 la suta de peste 20 la suta si sub 20 de procente. Oolong China Se Chung se situează în ultima categorie. Datorită acestui lucru este un miros floral rar.
Piața poate fi găsită și sub numele de "Se Zhong". Recoltate și prelucrate în provincia tradițională de ceai din Fujian, pe coasta de sud-est a Chinei. Regiunea predominant montană este caracterizată de un climat subtropic cu ierni blânde.
Cum și de ce să se bucure de Oolong China Se Chung? Acest ceai este minunat pentru pregătirea rituală a lui Gong Fu Cha. Puteți să-l ud de până la cinci ori. Un sortiment de înaltă calitate este aproape imposibil de sărit. Cu siguranță încercați. Motivele includ acest oolong în regim de băut sunt evidente - confortabil și pot încuraja pe termen lung, dar este blând, astfel încât poate dura toată ziua. În plus, conține antioxidanți, minerale și vitamine, care protejează împotriva unor deficiențe de civilizație și ajută la menținerea corpului în formă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
80 - 90 °C | 5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.