

PUNCH DE IARNĂ ROOIBOS AYURVEDIC
Colecție exclusivă de ceai, fructe și mirodenii pentru serile reci. Punch-ul delicios de iarnă are stil și strălucește ca soarele african fierbinte. Ce am putea dori mai mult când afară se insoară dracii si peste dvs. se lasă incet oboseala.
Compoziție
Rooibos 42%, Bucăți de ghimbir 18%, Chipsuri de nucă de cocos (nucă de cocos, zahăr) 15%, Scorțișoară, Bucăți de măr, Aromă naturală, Cardamon, Piper negru, Fulgi de migdaleMai mult despre punch
Baza Punch-ului de Iarnă este rooibos de calitate, ceaiul recoltat în Africa de Sud de la Cappuccino. Nu este un ceai "adevărat" - o plantă de ceai este o plantă de 150 cm înălțime, cu frunze asemănătoare acelor, care este cultivată într-o zonă foarte mică lângă Cape Town. Creșterea necesită o altitudine mai mare și ploi grele de iarnă. Oamenii locali o numesc, de asemenea, "arbust de miere". După recoltare, frunzele verzi trec prin fermentație sub soarele african fierbinte și obțin o culoare tipică aurie. Rooibos este foarte popular în lume. Are multe efecte pozitive asupra sănătății, este decofeinizată și are un gust foarte bun.
Gust punch-ului
În plus față de rooibosul unic, punch-ul nostru conține un amestec de fructe și condimente. În gură, lasă o urmă plăcut dulce, cu o atingere de lumină, care este cauzată de adăugarea piperului negru. În acest punch ușor picant este adaugat cardamom,și un ghimbir asociat. Acest miros al vechilor greci și romani sporește gustul și acționează împotriva stresului.În Punch se va simți puternic nuca de cocos si ghimbir, forme dulci, baza mărului și fulgi de migdale. Veți găsi, de asemenea, scorțișoară.
Punchul de iarna areo aromă deosebită. Îți place după prima ceașcă. În plus, atunci când iei în considerare caracteristicile extraordinare ale Rooibos, cum ar fi capacitatea de a proteja împotriva bolilor civilizației, și proprietățile antibacteriene ale ghimbirului si cardamom, nu vei dori să bei iarna orice altceva. Nu uita de scortisoara reduce zahărul din sânge, și de mere ca o sursă de vitamine și oligoelemente.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos adăugați apă clocotită de 100 °C în proporție de linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 8 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA
