

ROOIBOS CĂPȘUNA NEBUNATICĂ
Care a fost nebunia cea mai mare făcuta vreodată? Ati sărit cu parașută? Ati facut scufundari la epava Titanicului? I-ati spus soacrei că este cea mai minunata femeie după soare? Indiferent ce a fost, cu siguranță lumea era mai strălucitoare, mai colorata. Sunt necesare fapte nebunești. Uneori nu există nici dispoziție nici timp. Atunci e randul ceaiului...de capsuni, nebunatic picant.
Compoziție
Rooibos, Aromă naturală, Frunze de căpșuni, Piper roșu, Bucăți de căpșuniInfuzie și gustul ceaiului
Rooibos căpșunică nebunică este parfumată ca întregul coș de fructe roșii de vară. Bineînțeles că noi înțelegem căpșunile. Datorită piperului, veți găsi un piper negru plăcut iritant și un Rooibos minunat de miere. Infuzia are o culoare portocalie închisă.
Originea ceaiului
Care este secretul căpșunei nebunică? Există 4 cadouri din natură în spatele ei. Să le descriem frumos.
Rooibos nu este altceva decât frunze și crenguțe fermentate de Cape. Poate că nu ați auzit încă de el. Nu e de mirare. Este un tufiș care crește pe o zonă foarte mică din Cape Town din sudul Africii. Ele sunt extrem de sensibile la apa industrială contaminată, aerul și solul. Acestea necesită umiditate specifică, altitudine și condițiile solului foarte bune. De aceea nu pot crește ceaiuri în altă parte. În lumea iubitorilor de stil de viață sănătos, Rooibos este unul dintre cele mai populare. Are gust absolut minunat, este decafeinizat, și conține, de asemenea, antioxidanți și o serie de minerale importante.
Frunzele de căpșuni sunt și mai cunoscute de europeni. Ei colectează în primăvară pentru a conține cât mai multe vitamine posibil. Ceaiul de căpșuni de pădure poate fi utilizat pentru inflamare sau disconfort la nivelul stomacului.
Piperul, gustul și efectele sale sunt deja menționate în vechile texte indiene. Fructele plantei, inițial cultivate în păduri tropicale, sunt bogate în piperină alcaloidă. Dă un gust și aromă distinctă, dar poate, de asemenea, să irite pielea,și sistemul digestiv în cantități mari.
În cele din urmă, suntem la căpșuni. Adesea noi le numim fructe de padure, botanic, cu toate acestea, este vorba de boabe de arici pe pat de flori umflate. Complicată? Desigur, vom fi conștienți de faptul că, căpșunile sunt atât un excelent fruct în bucătărie, cât și un mijloc natural de combatere a unui număr de probleme de sănătate. Cu un nivel ridicat de vitamine, minerale și antioxidanți, consumul lor poate fi benefic atât pe plan mental, cât și fizic Este interesant faptul că căpșunile au fost colectate în timpul pietrei. Astăzi sunt înregistrate aproximativ 20 de specii de căpșuni, toate crescând într-o emisferă nordică temperată. "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.




















15. 1.
8. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS ÎN AL ȘAPTELEA CER
