075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ROOIBOS CĂPȘUNA NEBUNATICĂ

Cod: 1082
Evaluare: excelent, 2 recenzie

Care a fost nebunia cea mai mare făcuta vreodată? Ati sărit cu parașută? Ati facut scufundari la epava Titanicului? I-ati spus soacrei că este cea mai minunata femeie după soare? Indiferent ce a fost, cu siguranță lumea era mai strălucitoare, mai colorata. Sunt necesare fapte nebunești. Uneori nu există nici dispoziție nici timp. Atunci e randul ceaiului...de capsuni, nebunatic picant.

Pachete mari:
Pachete mici:
85,3 Lei /250 g 34,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Africa de Sud
Gust
Gust:
Căpșuni, Ușor picant
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Rooibos 88%, Bucăți de căpșuni 3%, Frunze de căpșuni 2%, Aromă naturală, Piper roz

Infuzie și gustul ceaiului

Rooibos căpșunică nebunică este parfumată ca întregul coș de fructe roșii de vară. Bineînțeles că noi înțelegem căpșunile. Datorită piperului, veți găsi un piper negru plăcut iritant și un Rooibos minunat de miere. Infuzia are o culoare portocalie închisă.

Originea ceaiului

Care este secretul căpșunei nebunică? Există 4 cadouri din natură în spatele ei. Să le descriem frumos.

Rooibos nu este altceva decât frunze și crenguțe fermentate de Cape. Poate că nu ați auzit încă de el. Nu e de mirare. Este un tufiș care crește pe o zonă foarte mică din Cape Town din sudul Africii. Ele sunt extrem de sensibile la apa industrială contaminată, aerul și solul. Acestea necesită umiditate specifică, altitudine și condițiile solului foarte bune. De aceea nu pot crește ceaiuri în altă parte. În lumea iubitorilor de stil de viață sănătos, Rooibos este unul dintre cele mai populare. Are gust absolut minunat, este decafeinizat, și conține, de asemenea, antioxidanți și o serie de minerale importante.

Frunzele de căpșuni sunt și mai cunoscute de europeni. Ei colectează în primăvară pentru a conține cât mai multe vitamine posibil. Ceaiul de căpșuni de pădure poate fi utilizat pentru inflamare sau disconfort la nivelul stomacului.

Piperul, gustul și efectele sale sunt deja menționate în vechile texte indiene. Fructele plantei, inițial cultivate în păduri tropicale, sunt bogate în piperină alcaloidă. Dă un gust și aromă distinctă, dar poate, de asemenea, să irite pielea,și sistemul digestiv în cantități mari.

În cele din urmă, suntem la căpșuni. Adesea noi le numim fructe de padure, botanic, cu toate acestea, este vorba de boabe de arici pe pat de flori umflate. Complicată? Desigur, vom fi conștienți de faptul că, căpșunile sunt atât un excelent fruct în bucătărie, cât și un mijloc natural de combatere a unui număr de probleme de sănătate. Cu un nivel ridicat de vitamine, minerale și antioxidanți, consumul lor poate fi benefic atât pe plan mental, cât și fizic Este interesant faptul că căpșunile au fost colectate în timpul pietrei. Astăzi sunt înregistrate aproximativ 20 de specii de căpșuni, toate crescând într-o emisferă nordică temperată. "

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

15. 1.

Evaluare: excelent
Deschideți punga și simțiți un miros minunat și după ce ați turnat apa fierbinte peste acest ceai simțiți că aveți căpșuni în jurul vostru, compoziția este absolut uimitoare și cu gust sunt mână in mână, excelent, excelent.

8. 2.

Evaluare: excelent
Gust dulceag si miros foarte placut de capsuni

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe

Nouă din zece cunoscători aleg Ispita de vișine. Și cel al zecelea? A ales o altă delicateasă delicioasă din oferta noastră de ceai. Cu siguranță nu a făcut o greșeală. Ceaiurile vrac sunt pasiunea noastră, indiferent dacă le pregătim din fructe sau din soiuri rare de ceai. Delicatesa din visine rămâne în orice moment foarte placută. Faceți cunoștință cu armonia inofensivă, stafide, hibiscus și vișine. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 58,0 Lei /250 g 23,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

ROOIBOS PASIUNEA ROȘIE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS PASIUNEA ROȘIE

Cu pasiune pentru ceaiul vărsat, am amestecat o combinație atrăgătoare de zmeură, mure, trandafiri și floarea-soarelui, având la bază Rooibos-ul unic plin de soare african. Astfel a fost creată o băutură care umple sufletul cu bucurie pură și corpul cu energie nouă. Aromă magnifică, gust ales și infuzie frumos colorată - cine ar rezista? Vă recomandăm în varianta caldă și rece. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
85,1 Lei /250 g 34,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

ALADIN - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ALADIN - amestec

Incredibil de dulce și extraordinar de proaspăt - este Aladin al nostru. Exact ca si din basm. Doar pregatiți-l și vă îndeplineste trei dorințe - vă va intinerii, alunga stresul și reimprospateaza metabolismul. Nu este nimic mai bun în vremurile agitate de astăzi. Băutură naturala fara cofeină, cu un gust de fructe de miere, sigur le va place la copii mici și la bunicii lor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
87,1 Lei /250 g 34,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »