

ROOIBOS ÎN AL ȘAPTELEA CER
Cine a încercat odată nu mai vrea altfel. Știti cum e: Ceaiul, nu e nimic pentru mine, mai bine as prefera un expresso tare , un desert de lux și 200ml de apa minerala. Dar dacă avem un ceai care combină totul și este fără calorii? Dacă nu credeți, va trebui să-l gustați. Este Rooibos în al șaptelea cer!
Compoziție
Rooibos, Honeybush, Sâmburi de cacao, Bucăți de caramel (lapte condensat, zahăr, unt), Aromă naturală, Sâmburii de piper, Fulgi de nucă de cocosInfuzia și gustul ceaiului
Gustul de bază al acestui ceai este dulceața din Rooibos și Honeybush. Ciocolata și caramelul neted îi țin pasul, iar pe cerul gurii rămâne o urmă de cocos. Infuzia are o culoare mahon magnifică, în aromă se întâlnesc toate ingredientele. Jocul lor este echilibrat și, în general, oferă o băutură minunată netedă cu gust de miere.
Atât Rooibos, cât și Honeybush nu conțin cofeină în mod natural, așa că acest ceai este excelent pentru copii, femeile însărcinate, cele are alăptează și persoanele în convalescență.
Vă recomandăm să încercați Rooibos În al șaptelea cer și sub formă de ceai cu gheață. Este extrem de răcoritor!
Originea ceaiului
Atât Rooibos, cât și Honeybush se culeg din zone foarte limitate din Africa de Sud. Fiecare a găsit condiții ideale într-un loc diferit - Rooibos în Munții Cederberg, la aproximativ 250 de kilometri de Cape Town, Honeybush în regiunea Florală Cape. Pentru ambele este valabil că nu s-a reușit cultivarea lor în altă parte a lumii. Acest lucru se datorează faptului că necesită condiții foarte specifice, cum ar fi altitudinea, umiditatea, compoziția solului și altele asemenea. Rooibosul se adună toamna din arbuștii de ceai din Cape. Se taie crenguțe întregi cu frunze în formă de ace, care sunt apoi sunt tocate mărunt, fermentate, uscate direct la soare și sortate. Rooibosul prelucrat în acest mod are o culoare mahon și un gust dulceag cu urme de nuci.
Honeybush provine din arbustul Cyclopia, care crește sălbatic în munți. Recoltarea este foarte solicitantă - se face manual, în perioada de înflorire plantele sunt tăiate chiar deasupra solului și transportate în coșuri mari la mașini de tăiat. Bucățile mici sunt apoi înmuiate și lăsate să fermenteze în cuptoare.
După finalizarea acestui proces, au o culoare maro închisă și o aromă de miere. La final, Honeybush este uscat la lumina directă a soarelui.
Ambele ceaiuri pe care le-am folosit la amestecul Rooibos În al șaptelea cer au un efect extrem de pozitiv asupra sănătății, atât psihice, cât și fizice.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 5 kJ / 1 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.4 g |
din care zaharuri: | 0.4 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA
