

ROOIBOS LONG CUT PREMIUM
Gătiți sănătos, evitați cârnații, faceți sport? Atunci, avem ceai pentru dvs, care se potrivește stilului vostru de viață. Rooibos Long Cut Premium a devenit popular în rândul oamenilor din întreaga lume pentru conținutul ridicat de antioxidanți și cofeină zero. În plus față de efectele benefice demonstrate de sănătate, rooibos este de asemenea popular datorită infuziei sale delicate, ușor dulce. Este potrivit pentru copii, sugari și femei însărcinate.
Compoziție
Rooibos extra long cut 100%Istoria ceaiului
Rooibos este ceai sud-african cu frunze lungi. Oamenii îl recoltează timp de secole, este atestată utilizarea lui de boşimanii africani pentru a trata o scală largă de afecțiuni. Ca și boșimanii, această plantă magică a aproape a dispărut în mahalaua istoriei. Din fericire, în anul 1772, a redescoperit-o botanistul Carl Humberg. Datorită caracteristicilor sale unice și a gustului său deosebit al rooibosului, au revenit la el nu numai sud-africanii, dar cu timpul și Europa a început să poftească la el. La începutul secolului XX, Africa de Sud a început astfel să-l exporte, în principal ca înlocuitor pe bază de plante pentru ceai. Planta, cunoscută inițial numai unui mic grup de localnici, a devenit una dintre cele mai consumate plante din lume.
Originea ceaiului
Originea ceaiului Rooibos Long Cut Premium este recoltat din arbustul de ceai Cape, care se plantează în februarie și martie, la poalele dealurilor din jurul Cape Townului. Prima recoltare se face într-o jumătate de an. Frunzele sunt apoi tocate și lăsate să fermenteze. Toate acestea au loc sub soarele african nemilos. De aceea, ceaiul rezultat are o culoare frumoasă maro-roșiatică și infuzia este plină și netedă. Adesea este denumit Redbush tea sau Mountain tea.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROOIBOS

ALADIN - amestec
