

ROOIBOS MANDARINĂ CU GHIMBIR
Oare ce gust are mandarina cu putin ghimbir? Si noi am fost curioși. Și experimentarea noastră ne-a arătat ca gustul este perfect. Am folosit tot, bucăți mici de papaya, ghimbir, coaja de portocale și petale de trandafir in cel mai bun Rooibos din Africa de Sud. Voila - dulcea delicatesa era în lume. Ceaiul cu miere fara cofeina, intradevar sanatos acum este si la dispozitia dvs.
Compoziție
Rooibos 73%, Bucăți de ghimbir (ghimbir, zahăr) 11%, Coaja de portocala, Papaya confitata (papaya, zahar), Aromă naturală, Petale de trandafir, Granulat de portocaleInfuzia și gustul ceaiului
Pentru ceaiuri conținând Rooibos este tipică colorarea de chihlimbar închis și gustul amețitor de miere. Nici ceaiul Rooibos mandarină cu ghimbir nu este o excepție în acest sens. Gustul său îl condimenteză în plus un vârf de ghimbir uscat, care conferă băuturii prospețime și o notă piperată. Portocala exotică închide perfect armonia de gusturi.
Încercația acest ceai cu Rooibos și ca ice tea. Ajunge să umpleți carafa cu 2/3 cuburi de gheață și să adăugați infuzia călduță. Veți obține o delicatesă delicioasă și extrem de răcoritoare.
Originea ceaiului
Aproape toate ingredientele din ceaiul Rooibos mandarină cu ghimbir provin din UE. Cu excepția uneia - "ceaiul roșu" din Africa de Sud. Rooibos, acestea sunt ramuri și frunze din „tufișul roșu” (Aspalathus linearis), care crește exclusiv în apropiere de Cape Town. Deoarece este foarte sensibil la apa și solul contaminat, este aproape imposibilă cultivarea lui oriunde altundeva în lume.Tufișurile roșii sunt recoltate toamna, prin tăierea ramurilor cu frunze lungi aciculare.
Pe linii speciale sunt tocate în bucăți mai mici, fermierii le adună apoi în grămezi mari și le lasă să fermenteze. În cele din urmă, Rooibosul este uscat la soarele african aprig. Ceaiul Rooibos mandarină cu ghimbir a fost ușor îmbunătățit cu aroma naturală.
Este vorba despre un produs pur, care nu conține purtători de parfumuri sintetice nici metale grele. Nu este deci nevoie să vă faceți griji cu privire la vătămarea sănătății. Ceaiurile cu aromă naturală nu provoacă hiperaciditate în organism, arsuri gastrice sau iritații ale stomacului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 6 kJ / 1 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.4 g |
din care zaharuri: | 0.4 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROOIBOS LIME

ALADIN - amestec
