

ROOIBOS SWASILAND
Asa ca și Swasiland conduce regele Mswati III, asa si ceaiului vrac conduce Rooibos. Nu este o coincidență faptul că pentru denumirea lui am ales cea mai mică țară din Africa de Sud. Este la fel de variată, sălbatică și neînfrânată ca si amestecul nostru de fructe, nuci și plante. S-ar putea părea că mango și gălbenele sau ananasul și menta sunt combinații ciudate, dar contrariul este adevărat. Credeți-ne!
Compoziție
Rooibos 64%, Ananas confiate (ananas, zahăr), Mango confiate (mango, zahăr), Mere, Frunze de alun, Aromă naturală, Vișine, Floare de floarea soarelui, Petale de trandafir, Scoarță de măceșe, Flori de malva, Floare de galbenele, Mentă piperatăInfuzie și gustul ceaiului
O băutură tipică din Africa de Sud care are culoarea soarelui care apune. Infuzia ceaiului Rooibos Swasiland este de culoare portocalie închisă, cu o strălucire galbenă. Aromele citrice, spre final urme de plante, in gust descoperim o gamă largă de elemente - de la baza indulcita a Rooibosului prin urma delicata de fructe exotice spre finalul ușor de mentă. Deoarece Rooibos este in mod natural fără cofeina, este o băutură extrem de utilă pentru copii mici, femeile care alăptează, cele însărcinate și persoanele în recuperare. Nu uitați să încercați Rooibos Swasiland si ca ceai cu gheață. Vă surprinde cu o experiență plăcută de revigorare.
Originea ceaiului
Când se spune Rooibos este clar pentru toată lumea că este o planta care a devenit faimoasa ca ceai și cu curaj a pătruns în industria de ceai la nivel mondial. Rooibos este in general una dintre cele mai populare băuturi de tip "ceai". Se recoltează exclusiv în Africa de Sud, la aproximativ 250 de kilometri de Cape Town, unde tufișurile de ceai cresc sălbatic. Deoarece sunt foarte exigente pentru apa, umiditatea aerului, altitudinea și condițiile solului, este aproape imposibil să le cultivăm în altă parte a lumii. Tufișurile sunt tăiate în fiecare an toamna cu o lungime de aproximativ 35 centimetri, iar întreaga crenguță și frunzele sunt tăiate în bucăți mici. Acestea se lasa sa fermenteze în mod natural în grămezi mari și la urma uscate la lumina directă a soarelui. Frunze în formă de ac schimbă culoarea de la verde la maro roșcat,sunt sortate și ambalate. Restul ingredientelor pentru acest ceai au fost obținute de la furnizorii certificați din UE. Avem o garanție că fructele, plante și nucile provin din agricultură controlată, nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive. Fructele sunt conservate prin liofilizare, care pastreaza gustul, culoarea si mirosul fructelor proaspete. "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 8 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROOIBOS CREMĂ DE CĂTINĂ

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
