075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

RUKERI RWANDA OP BIO - ceai negru

Cod: 1599

Unul dintre cele mai bune ceaiuri africane are gust dulce de caramel. Veți fi cuceriți repede de gustul său prăjit, plin și autentic. Ceaiul negru organic Rukeri Rwanda OP provine de pe dealurile de lângă lacul Kivu. Plantațiile locale sunt renumite pentru ceaiurile lor de calitate, așa că nu este de mirare că există o cerere semnificativă pentru recolta lor. Dacă tânjiți după soare, libertate și bucurie, alegeți frunzele din ceaiul Rukeri.

Pachete mari:
Pachete mici:
59,0 Lei /250 g 23,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Rwanda
Regiune
Regiune:
Rukeri
Gust
Gust:
Caramel
Pentru copii
Pentru copii:
de la 16 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul negru Rukeri Rwanda OP răsună imediat după turnarea apei calde. Infuzia sa de culoarea bronzului sugerează că va fi un ceai cu adevărat puternic, dar nu amar sau poate neplăcut. Exact opus. Un indiciu fin de caramel, un gust plăcut de prăjire și dulceață armonioasă generală, fac din el clar un ceai favorit printre ceaiurile negre.

Originea ceaiului

Plantațiile de ceai din Rwanda oferă arborilor chinezești de ceai (Camellia sinensis) condiții literalmente ideale. Clima tropicală, solul vulcanic și precipitațiile bine distribuite pe tot parcursul anului, precum și o mulțime de zile însorite, contribuie la creșterea continuă a frunzelor noi. Plantațiile sunt situate la o altitudine de aproximativ 1 800 m, mai mult de 87% din suprafața cultivată este situată în zonele munților înalți.

În marea majoritate a cazurilor, frunzele sunt prelucrate manual, sortimentele de cea mai înaltă calitate prin metode tradiționale. Una dintre aceste metode este așa-numita culegere ciclică de frunze fine și muguri. În acest fel se produc cel mai des ceaiurile populare cu frunze întregi. În țară există 15 fabrici de procesare cu un volum anual de producție de peste 25 000 de tone de ceai. Plantațiile acoperă o suprafață de 26 000 de hectare. Datorită condițiilor naturale menționate, care prezintă o stabilitate considerabilă, ceaiul din Rwanda este unul dintre cele mai unice și calitativ foarte consistente.

Grădinile din Rukeri fac parte din Sorwathe Ltd. Este o afacere de familie fondată în 1958 de Joseph Wertheim. Angajează aproximativ 3 000 de persoane în Rwanda și produce în fiecare an aproximativ 3 milioane de kilograme de ceai negru, verde, oolong, organic și în special de înaltă calitate, pe care apoi îl vinde în întreaga lume. Compania se bazează foarte mult pe responsabilitatea socială, filozofia sa se bazează pe angajamentul față de ruandezi, așa că întreține drumurile locale, construiește școli, a înființat o clinică medicală și contribuie la creșterea alfabetizării adulților.

Multe ceaiuri din Rwanda sunt cultivate în regim de agricultură ecologică, la fel ca acest ceai Rukeri Rwanda OP. Aceasta înseamnă că ceaiurile nu intră în contact cu îngrășăminte industriale sau produse de îngrijire care ar lăsa urme de substanțe nocive în ele.

Ceaiul negru de tip assam, cum este Rukeri Rwanda OP BIO, se caracterizează prin frunze rulate de calitate, cu un conținut scăzut de muguri. Se produce în mai mulți pași. La început, desigur, se culeg frunzele care sunt lăsate să veștejească, pierzând aproximativ 30 la sută din umiditate. Urmează așa-numita fixare - expunerea la aburi sau coacerea ceaiului. Datorită acestei etape, unele procese chimice din frunze se opresc. Apoi urmează fermentarea, care duce la închiderea culorii ceaiului și la sporirea proprietăților sale gustative. Apoi, ceaiul trebuie modelat (de obicei prin rulare) și uscat. La final, desigur, ceaiul este sortat și ambalat.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceai negru se prepară cu apă clocotită de 100 ̊C în raport de 1 linguriță la 150 -200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru

Experiență foarte intensă! Premium Yunnan are puterea lui Hercule. Culoarea roșie închisă a infuziei ne araăt clar că nu este un ceai oarecare. Din grădina tradițională de ceai chinezesc, vă aducem o delicatesă pentru entuziaștii adevărați. Savurati Yunnan Black Premium în loc de o gustare de dimineață - veți avea energie și o dispoziție bună până seara. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
53,5 Lei /250 g 21,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru

Daruiti toată cafeaua soacrei dvs. și răsfățați-vă cu acest ceai negru clasic. Nu are efect precum cafeaua, are capacitatea de a vă menține proaspăt și în stare bună pentru o perioadă mai lungă de timp. Assam Hatimara CTC BOP are un gust delicios, cremos, dulce. De asemenea, vă uimeste si cu pregătirea rapidă. Descoperiți pasiunea pentru ceai! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

MOZAMBIC OP1 MONTE METILILE BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MOZAMBIC OP1 MONTE METILILE BIO - ceai negru

Fermierii din grădina mozambicană Monte Metilile au optat pentru un mod organic de cultivare a arborilor de ceai și recolta lor depășește toate așteptările! Ceaiul negru BIO cu gust ușor dulceag și note de fructe își va găsi loc în inima iubitorilor de ceai. Mozambicul se întoarce între principalii producători de ceaiuri de calitate. Nu-l ratați. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
40,6 Lei /250 g 16,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »