075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

SARSAPARILLA - planta (SMILAX RADACINA MEDICINALA)

Cod: 854

Rădăcina perenei din America Centrală a intrat în istoria fitoterapiei europene în secolul al XVI-lea. De atunci o insoteste reputația unui războinic cu dezechilibrare hormonala, inflamație, oboseală și pierderea libidoului. Dati-i lui Smilax o șansă. Nu numai că are un gust dulce și un miros de vanilie foarte simpatic - in magie alba simbolizeaza atragerea banilor.

Pachete mari:
Pachete mici:
114,6 Lei /250 g 45,8 Lei /100 g
Vom livra marți, 11. 5. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mexic
Gust
Gust:
Dulceag
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani

Compoziție

Smilax sarsparilla 100%

Infuzie și gustul plantei

Infuzia din rădăcina Smilax impresionează cu un miros plăcut de vanilie-picant. Nu în zadar se pune între haine pentru a le parfuma. Gustul este dulce, culoarea băuturii este aurie.

Originea plantei

Translocația de viță de vie, Smilax officinalis, Sarsaparilla ... toate sunt numele unei plante care provine din pădurile tropicale din America Centrală și de Sud și Asia. Smilax este un puiet peren, de până la 30 de metri, a cărui rădăcină are multe caracteristici remarcabile.

Genul Smilax include 300-350 de specii, dintre care unele sunt endemice. Marea majoritate este foarte tolerantă față de condițiile din jur și este capabilă să crească în decurs de câțiva ani cu rizomii săi. Frunzele au o formă interesantă asemănătoare cu ardeii. Boabele rosii de Smilax sunt fructe importante pentru pasari. Nectarul florilor sale verzi este important pentru fluturi și molii.

Din păduri și zone joase inaccesibile, Smilax a venit în rândul publicului european în secolul al 16-lea ca un medicament eficace într-o serie de afecțiuni sexuale. Beneficiile de sănătate ale consumului de Smilax au fost descrise în jurul anului 1569 de cărturarul persan Imad al-Din Mahmud ibn Mas'ud Shirazi. Cercetările științifice ulterioare și studiile medicale au constatat că rădăcina Smilax are posibilități mult mai largi de utilizare.

În afară de medicina tradițională pe bază de plante, Smilax se adaugă la bere deoarece crește spumarea. Este de asemenea utilizat în băutura cubaneză Pru, folosită în supe, tocană și în deserturi din China. Rezidenții din Beijing pregătesc gustări sau clătite umplute. Lăstarii tineri ai plantei au tendința de a avea gustul sparanghelului și sunt consumate crude sau fierte.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură fierbere Timp de pregătire 3 minute Cantitatea 1 lingură la 1000 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1 lingură de rădăcină de Smilax zdrobită într-un litru de apă.
  2. Fierbeți timp de 3 minute.
  3. Strecurați și beți în cești mici. Se recomandă consumul timp de 3 săptămâni, după care se face pauză timp de o săptămână. Puteți îndulci ușor ceaiul cu miere.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LAPACHO MATTO GROSSO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPACHO MATTO GROSSO

Pentru indienii sud-americani este copacul zeilor. Botanicii o numesc Tabebuia impetiginosa. Și credem că Lapacho este un lemn vindecător. Efectele sale preventive sunt fantastice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
34,1 Lei /250 g 13,6 Lei /100 g
Vom livra marți, 11. 5. 2021

Ancora de pamant - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ancora de pamant - plantă

Cineva îl compară cu pilula albastră legendară, altundeva putem citi despre ea ca si trezitoare de viață. În orice caz, ancora de pământ conține un nivel ridicat de fitosteroli și se produce din el un supliment alimentar preferat.Noi pariem pe natura pură. Va oferim ancora uscata. Infuzia sa este amară pamanteasca, dar mirosul este placut ierbos. Gustul il puteti armoniza cu miere. Iar efectele raman. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
52,9 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Vom livra marți, 11. 5. 2021

RĂDĂCINĂ DE BRUSTURE (Arctium lappa) - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

RĂDĂCINĂ DE BRUSTURE (Arctium lappa) - plantă

Să nu ocoliți niciodată o plantă mai puțin simpatică. Un brusture ale cărui bile înțepătoare se prind cu atâta drag de haine și care crește în orice colț umed poate face minuni. Rădăcina de brusture este benefică în purificarea sângelui, favorizează creșterea părului, elimină astenia de primăvară. Este indicată pentru combaterea tenului acneic sau a unghiilor afectate de fungi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
34,9 Lei /250 g 13,9 Lei /100 g
Vom livra marți, 11. 5. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »