075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

SCHINDUF FÂN GRECESC BIO (Trigonella foenum-graecum) - pulbere

Cod: 1385

Semințele de scinduf (fân grecesc) sunt utilizate la  condimentele curry sau chutney. Individual, au fost dintotdeauna recomandate pentru utilizare internă și externă. Puteți adăuga pulberea în băuturi sau mâncăruri. Ameliorează tusea sau flatulența și ajută în convalescență. Cu toate acestea, este mai des utilizat extern - compresele ajută la vindecarea inflamațiilor și a complicațiilor dentare.

Pachete mari:
Pachete mici:
40,7 Lei /250 g 16,3 Lei /100 g
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Condimentat
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Schinduf (fân grecesc) 100%

INFUZIA ȘI GUSTUL PLANTEI

De schinduf se leagă aroma și gustul inconfundabil al condimentelor indiene.

ORIGINEA PLANTEI

Trebuie să aibă ceva deosebit dacă l-a însoțit pe Tutankhamon pentru eternitate. Semințele acestei plante au fost găsite în mormântul său. Însă, primele înregistrări despre schinduf sunt chiar mai vechi, din jurul anului 1500 î.e.n.

Fânul grecesc este o plantă anuală, care atinge mai puțin de un metru. La prima vedere, o puteți recunoaște după frunzele sale triunghiulare rotunjite, florile galbene și păstăile pline cu semințe galbene-maro. Are un miros înțepător, iar semințele sunt foarte amare. Dar, la temperaturi mai ridicate, de exemplu prin prăjire, pierd acest gust amar și capătă o urmă orientală mult mai plăcută. Schinduful (în latină Trigonella foenum-graecum) provine probabil din India și Orientul Mijlociu. Preferă un climat cald și datorită importanței sale economice s-a răspândit foarte repede în zona Mării Mediterane.

Inițial a fost utilizat ca hrană pentru vite, dar a devenit repede apreciat în gastronomie și în medicina naturistă. În primul secol din era noastră, romanii au făcut vin din el și a fost folosit în general pentru a aromatiza mâncarea, tutunul și băuturile. Ca și condiment, este și în prezent legat de bucătăria indiană, unde semințele măcinate se adaugă în curry și chutney. Semințele conțin o cantitate mare de vitamina B și C, dar și alte elemente importante precum calciu, magneziu, potasiu etc.

Utilizarea pulberii din semințele de fân grecesc este largă. Aceasta poate fi utilizată pentru a pregăti terci, pentru utilizări externe sau pentru infuzie. O opțiune populară este adăugarea de pulbere la mâncăruri sau băuturi de fructe. Consumul nu este potrivit pentru femeile însărcinate dar în schimb este mai mult decât recomandat mamelor care alăptează.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

Amestecați o linguriță de pudră (4 grame) cu suc de portocale, iaurt, smoothie sau altă băutură. Fânul grecesc (schinduf) se poate adăuga și la sosuri.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Ancora de pamant - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ancora de pamant - plantă

Cineva îl compară cu pilula albastră legendară, altundeva putem citi despre ea ca si trezitoare de viață. În orice caz, ancora de pământ conține un nivel ridicat de fitosteroli și se produce din el un supliment alimentar preferat.Noi pariem pe natura pură. Va oferim ancora uscata. Infuzia sa este amară pamanteasca, dar mirosul este placut ierbos. Gustul il puteti armoniza cu miere. Iar efectele raman. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,3 Lei /250 g 23,7 Lei /100 g
Vom livra marți, 14. 2. 2023

FENICUL - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FENICUL - plantă

Nu numai pe raftul condimentelor, dar și în cutia cu medicamente de acasă ar trebui să aveți cu siguranță fenicul. Motivele sunt evidente. În fiecare ierbar, veți afla că ajută la anumite boli și tulburările digestive. În plus, este plăcut de mamicile care au copii mici. ceaiul poate fi consumat pentru a susține producerea de lapte matern sau pentru copii pentru a ameliora flatulența. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
53,7 Lei /250 g 21,5 Lei /100 g
Vom livra marți, 14. 2. 2023

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf

Sincer - acest praf din rădăcina ierburilor ayurvedice nu o sa-l preferati pentru gust delicios. Veti fi entuziasmati pentru beneficiile sale binefacatoare de-a lungul secolelor pentru cei care cauta medicină naturală. Ashwagandha readuce putere in toate domeniile de sănătate pe care le puteți imagina. Nu degeaba se ocupa de ea peste 200 de studii profesionale. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,9 Lei /250 g 31,5 Lei /100 g
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »