

SENCHA VIȘINE ÎN ROM- ceai verde
Ceaiul, numit Vișine în rom, trebuie sa aiba un gust divin. Fructul dulce-acrisor completează perfect accentul ierburilor și ușoara astringență Sencha. Culoarea roșu închis de vișine, de asemenea, însuflețește frunzele de ceai de smarald. Sencha și vișinele sunt ca si făcute pentru a fi împreună. Cu câteva picături de aromă de rom creează un ceai pe care îl veți aprecial iarna și vara.
Compoziție
Ceai verde Sencha 89%, Hibiscus, Bucăți de vișine 3%, Aromă naturală, Aromă de rom 3%Infuzia și gustul ceaiului
Veți recunoaște Vișinele în rom imediat după deschiderea săculețului - au un miros foarte plăcut și proaspăt. Când frunzele de ceai se acoperă cu apă, oferă o infuzie cu o culoare frumoasă, roșie închisă, din care se ridică aroma dulce a vișinelor coapte. Gustul este, desigur, ușor astringent, cu note ușoare ierboase și un element dulce fructat. Veți observa aroma de rom, ca o aromă bine venită, care transferă acest ceai verde în vârful popularității.
Originea ceaiului
Ceaiul Sencha se cultivă în mod tradițional în regiunea Shizuoka din Japonia. Acolo grădinile cu ceai se întind în văi și pe dealurile înalte. Pentru arbuștii ce ceai chinezesc este determinantă lumina solară, vremea rece, precipitațiile totale și altitudinea. Toți acești factori în regiunea Shizouka se completează reciproc în mod ideal și astfel arborii locali de ceai produc frunze pline de aromă proaspătă și delicată. Frunzele de ceai se recoltează la începutul primăverii, apoi se lasă să veștejească și se expun la abur fierbinte timp de 10-20 de secunde. Acest lucru previne fermentarea lor și păstrează culoarea frumoasă de smarald și toate beneficiile pentru sănătate. La final, frunzele de ceai se rulează, usucă și se sortează. Pentru un ceai Sencha japonez de cea mai bună calitate este caracteristic aspectul de ace fine și absența prafului de ceai. Am adăugat la ceaiul Sencha bucăți întregi de vișine, care au fost tratate prin așa-numita liofilizare, adică prin congelare și uscare în vid. Prin urmare, fructul aproape nu se distinge de cel proaspăt și păstrează toate proprietățile senzoriale. Furnizorul nostru din UE acordă o atenție maximă selecției, depozitării și transportului materiilor prime. La fel, și aroma adăugată provine dintr-o sursă certificată. Este complet naturală, nu conține substanțe sintetice, și prin urmare nu provoacă arsuri la stomac și nu se evaporează.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde

CĂPȘUNI CU VANILIE - ceai verde
