

TAIWAN NANTOU MING JIAN HONG SHUI OOLONG
Dacă sunteți în căutarea unui ceai care să vă încălzească corpul și sufletul, atunci Hong Shui Oolong este cel potrivit. O armonizare extraordinară a aromei și a gustului vă va însoți de la prima înghițitură. Apa roșie, așa cum se traduce denumirea acestui ceai oolong, vă invită direct să ieșiți din rutina de zi cu zi. Bucurați-vă de un moment de liniște netulburată, deoarece acest ceai rar și excepțional din Taiwan merită cu siguranță o atenție deplină.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
După cum sugerează și numele, infuzia este colorată în nuanțe de cupru. Gustul plin și intens, cu o textură catifelată, este completat de note de caramel și fructe.
Originea ceaiului
Regiunea Nantou este singura situată în interiorul insulei taiwaneze. Cu toate acestea aici se situează orașul Ming Jian, al cărui nume poate fi tradus liber ca „un loc foarte umed”. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că agricultura și cultivarea diferitelor culturi prosperă aici.
Cele mai renumite sunt grădinile cu arbori de ceai, în care predomină soiul Four Season. În general, cultivatorii nu sunt fericiți atunci când recolta lor este atacată de insecte. Aici, însă, producătorii locali de oolong se confruntă cu acest lucru în fiecare an. Este vorba de mici cicade cu denumire latină Jacobiasca formosana.
Prezența acestei insecte nu este doar o dovadă a naturii nepoluate și a cultivării organice, dar atunci când frunzele sunt mușcate, aceste cicade eliberează anumite substanțe pe ele, ceea ce face ca oolong-ul rezultat să fie complet unic. Frunzele de ceai atinse de insecte încep să oxideze încet pe arbori, și oxidarea împreună cu acele substanțe le conferă o aromă unică.
Nantou Ming Jian Hong Shui Oolong se caracterizează prin oxidare lentă, care variază între 30 și 40%. Aceasta este urmată de rularea manuală a frunzelor în perle mici și uscarea lor finală. Oolongul rezultat are caracteristici distinctive, care împreună creează o armonie perfectă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul turnați apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Termometru pentru ceai
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM

CHINA GABALONG BIO - oolong
