075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde

Cod: 896
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Când este sezon, se recoltează până la 80 kg de frunze de ceai pe zi. Nu este prea mult. Dar în grădina tanzaniană Luponde atentia este acordată mai mult calitătii decat cantitătii. Ceaiul verde BIO local a fost certificat din 1994. Are o aromă excelentă, plin și florală. Se poate consumați toată ziua. Apartine celor care conțin cafeină doar atât cât este necesar. Vă bine dispune, încurajează, mângâie.

Pachete mari:
Pachete mici:
75,9 Lei /250 g 30,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Tanzania
Gust
Gust:
Fin, Amărui
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
230m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

TANZANIA FOP LUPONDE BIO 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Infuzie galben deschisă, aroma plina, spre final ușor amar și un miros floral care reflectă tonurile de alune și condimente. Ceaiul verde din Tanzania nu va dezamăgi pe iubitorul gusturilor originale și nici pe Manuaka in alergare. Adăugați o lingură de miere și o picătură de lămâie și aveti o băutură pentru orice ocazie.

Originea ceaiului

Luponde se află în sudul Tanzaniei, la o altitudine de 213 de metri deasupra nivelului mării. Acestea au fost înființate în 1954 și astăzi acoperă peste 2.000 de hectare. Plantația a fost certificată de alianța Rainforest în 2012, dar în 1994 a fost distinsă cu eticheta BIO în cadrul Fair Trade. Primul ceai a fost adus în Tanzania în 1902 de către coloniștii germani. Producția de frunze de ceai a crescut de la cel de-al doilea război mondial - la acel moment controlul plantațiilor a fost preluat de Regatul Unit. Când țara a devenit independentă în 1961 și a devenit republică, multe grădini de ceai au fost naționalizate.

Producția de ceai a fost foarte strict controlată, iar pe de altă parte, statul a acordat puțină atenție dezvoltării infrastructurii, investițiilor în mijloacele de transport sau întreținerea eficientă a grădinilor. Acest lucru a dus la declinul industriei de ceai din Tanzania și la scăderea bruscă a producției. Se spune că la dispariția producției de ceai lipsea doar un mic pas. Din fericire, situația a salvat privatizarea celor două mari plantații de ceai și a influxului de capital străin.

Astăzi, Tanzania contribuie cu aproximativ 1% la piața globală de ceai. Experții cred că va dezvolta în continuare potențialul său. Ceaiurile verzi sunt recomandate ca parte integrantă a regimului alimentar pentru conținutul ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale. Datorită teinei, ele ajută la creșterea performanțelor mentale și fizice și ajută la alte boli prin intermediul altor substanțe. Ceaiul verde Tanzania FOP Luponde BIO poate fi consumat toată ziua.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 1-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 80-90 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 1-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

7. 3.

Evaluare: excelent
Miroase minunat, plin de aromă, beau cu miere și nu am suficiente cuvinte de lauda. Foarte bun

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs


TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN

Măturică din bambus Chasen, se foloseste la pregatirea traditionala a ceaiului verde japonez Matcha. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
98,2 Lei cu TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

Miyazaki japonez nu este doar o stațiune turistică populară. Prefectura de pe insula Kyushu o caută și experți în ceaiul verde. Bio Sencha este un exemplu tipic de producție tradițională locală. Ceaiul excelent, cu gust proaspat si usor, este potrivit pentru savurarea pe tot parcursul zilei. Grădinile de ceai din care le aducem se află la altitudini mai mari unde pomii de ceai sunt crescuți în mod organic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,6 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

YUNNAN GREEN SUPERIOR - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YUNNAN GREEN SUPERIOR - ceai verde

Foarte rar, delicat și foarte gustos. Acest lucru poate fi descris pe scurt de Yunnan Green Superior, un ceai cu un procent extraordinar de mare a frunzelor argintii. Experții vor aprecia bautura proaspătă cu aromă de fructe, pentru ceilalti este o modalitate de a deschide lumea ceaiurilor verzi.Va duce în grădini cu aer proaspăt de munte si cu miros de flori. Ar fi pacat să nici nu incercati. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
52,4 Lei /250 g 21,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

PI LO CHUN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PI LO CHUN - ceai verde

Un mic dejun liniștit în grădină, întâlnirea de după-amiază cu prietenii ... acestea sunt ocazii create pentru savurarea celor mai bune ceaiuri verzi. De aceea nu trebuie să vă lipsească acasa Pi Ho Chun - o băutură magică cu un gus fint dulce și aroma florală. Ea crește între prune și piersici și este recoltată doar într-o zi a anului. Este exceptionala! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,4 Lei /250 g 23,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »