

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde
Când este sezon, se recoltează până la 80 kg de frunze de ceai pe zi. Nu este prea mult. Dar în grădina tanzaniană Luponde atentia este acordată mai mult calitătii decat cantitătii. Ceaiul verde BIO local a fost certificat din 1994. Are o aromă excelentă, plin și florală. Se poate consumați toată ziua. Apartine celor care conțin cafeină doar atât cât este necesar. Vă bine dispune, încurajează, mângâie.
Compoziție
TANZANIA FOP LUPONDE BIO 100%Infuzie și gustul ceaiului
Infuzie galben deschisă, aroma plina, spre final ușor amar și un miros floral care reflectă tonurile de alune și condimente. Ceaiul verde din Tanzania nu va dezamăgi pe iubitorul gusturilor originale și nici pe Manuaka in alergare. Adăugați o lingură de miere și o picătură de lămâie și aveti o băutură pentru orice ocazie.
Originea ceaiului
Luponde se află în sudul Tanzaniei, la o altitudine de 213 de metri deasupra nivelului mării. Acestea au fost înființate în 1954 și astăzi acoperă peste 2.000 de hectare. Plantația a fost certificată de alianța Rainforest în 2012, dar în 1994 a fost distinsă cu eticheta BIO în cadrul Fair Trade. Primul ceai a fost adus în Tanzania în 1902 de către coloniștii germani. Producția de frunze de ceai a crescut de la cel de-al doilea război mondial - la acel moment controlul plantațiilor a fost preluat de Regatul Unit. Când țara a devenit independentă în 1961 și a devenit republică, multe grădini de ceai au fost naționalizate.
Producția de ceai a fost foarte strict controlată, iar pe de altă parte, statul a acordat puțină atenție dezvoltării infrastructurii, investițiilor în mijloacele de transport sau întreținerea eficientă a grădinilor. Acest lucru a dus la declinul industriei de ceai din Tanzania și la scăderea bruscă a producției. Se spune că la dispariția producției de ceai lipsea doar un mic pas. Din fericire, situația a salvat privatizarea celor două mari plantații de ceai și a influxului de capital străin.
Astăzi, Tanzania contribuie cu aproximativ 1% la piața globală de ceai. Experții cred că va dezvolta în continuare potențialul său. Ceaiurile verzi sunt recomandate ca parte integrantă a regimului alimentar pentru conținutul ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale. Datorită teinei, ele ajută la creșterea performanțelor mentale și fizice și ajută la alte boli prin intermediul altor substanțe. Ceaiul verde Tanzania FOP Luponde BIO poate fi consumat toată ziua.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 80-90 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 1-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























7. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PI LO CHUN - ceai verde

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde
