075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TANZANIA USAMBARA OOLONG TEA

Cod: 1687

Africa nu este țara făgăduinșei doar pentru iubitorii ceaiului rooibos și honeybush. Excelentul oolong care crește la umbra mărețului lanț muntos Kilimanjaro își câștigă încet și sigur locul sub soarele fierbinte african. Maeștrii locali ai ceaiului au petrecut decenii îmbunătățind experimentul de cultivare pentru a oferi lumii această bijuterie intensă și totodată catifelată.

Pachete mari:
Pachete mici:
166,3 Lei /250 g 66,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Tanzania
Regiune
Regiune:
Usambara
Gust
Gust:
Dulceag, Plin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de culoarea chihlimbarului ascunde un joc captivant de note de alune cu un strat de cacao. Gustul se caracterizează prin plinătatea și complexitatea sa, cu textură catifelată și o dulceață subtilă, mai ales în cea de-a doua infuzie.

Originea ceaiului

În trecut, Tanzania nu a fost leagănul ceaiurilor de cea mai înaltă calitate. Mai degrabă, au fost folosite ca pentru pliculețele de ceai. Motivul principal a fost calitatea instabilă, care s-a schimbat de la an la an. Însă în anul 1930, fermierii locali au reușit să găsească un soi potrivit, rezistent la perioadele musonice și soarele fierbinte, și acesta a fost începutul succesului.

După ce Tanzania a devenit independentă, ideea asocierii micilor fermieri a apărut în scopul unei cultivări mai bine controlate și a unor proceduri unificate de procesare a frunzelor. Pas cu pas, au îmbunătățit grădinile de ceai și au început să profite din plin de bogăția naturală pe care o aveau suficientă în frumosul mediu al parcurilor naționale din regiunea Usambara.

Ceaiul Tanzania Usambara Oolong are atributul ceaiului artizanal. Producătorii pun accentul pe prelucrarea manuală, de la culegerea frunzelor individuale prin adunarea lor atentă și amestecarea tipică în coșurile de bambus, în timpul cărora are loc așa-numita scuturarea verdelui. Drept rezultat se obțin frunze mari, ușor încrețite, de culoare închisă, cu vârfuri argintii, care poartă cu ele un miros floral captivant, cu note dulci a căror aromă seamănă cu un darjeeling.

La ceaiul oolong din valea Usambar, este cu siguranță interesant să vă bucurați de nuanțele subtile dintre prima și a doua infuzie. Intensitatea și complexitatea gustului se revarsă treptat într-o dulceață plăcută, în timp ce nuanțele originale de nuci dau spațiu fructelor coapte. Astfel acest oolong este cu siguranță un ceai de care vă puteți bucura în confortul casei și cu siguranță rezervele se vor termina repede.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Oolong se prepară cu apă la o temperatură de 80-90°C, într-un raport de 1 linguriță la 150-200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară."
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CHINA GABALONG BIO - oolong
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA GABALONG BIO - oolong

Gabalong este o adevărată raritate. Niciun alt ceai nu este fermentat într-un mediu saturat de azot, nu conține la fel de mult acid gamma-aminobutiric și nici gust de caramel și ciocolată. Beți o ceașcă de ceai incredibil de delicios și în același timp un ceai pentru îmbunătățirea condiției. Infuzia are o culoare aurie uimitoare, aroma este plăcută, dulce. Ceaiul China Gabalong BIO este plăcut în toate felurile. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
225,7 Lei /250 g 90,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

Ceai oolong georgian Guria
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ceai oolong georgian Guria

Ceaiul care a crescut înconjurat de o pădure parfumată, lângă flori și izvoare minerale trebuie să fie pur și simplu minunat. Și așa și este! Ceaiul oolong georgian Guria miroase a miere, fructe și plante, în gust se recunoaște netezimea, condimentele și fructele proaspete de pădure. Când vine vorba de ceai, Georgia revine în topul mondial. Reface plantațiile originale, educă fermierii și are grijă de resursele sale naturale. Acest ceai este dovada că este pe calea cea bună. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
126,7 Lei /250 g 50,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »