075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TIMPUL POTRIVIT PENTRU DETOX - ceai din plante

Cod: 947

Fin și eficient. Fie că sunteți în căutarea detox de primăvară, toamnă sau de iarnă, această combinație de plante, condimente și Sencha fără cofeină nu va dezamăgi niciodată. Bineinteles nici in timpul de vară. Veți aprecia, linia sa răcoritoare, ușor piperată. Iubitorii de ceai se pot bucura de consumul pe tot parcursul zilei. Timpul potrivit pentru detox puteti pregati ori câte ori doriți.

Pachete mari:
Pachete mici:
63,6 Lei /250 g 25,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 16. 4. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Regiune
Regiune:
UE
Gust
Gust:
Proaspăt de mentă

Compoziție

Frunze dulce de mure , Scoarță de măceșe, Iarba de lamaie, Urzica, Ceai verde Bio Sencha fără cofeină, Mentă piperată, Albăstrea, Flori de malva, Rădăcină de lemn dulce

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul perioada potrivită pentru detoxifiere este gustos, proaspăt, ușor dulce și moale. Se arată de fapt pe fiecare dintre ingrediente. Infuzia are o culoare galbenă și o aromă frumoasă pe bază de plante.

Originea ceaiului

Așa cum se obișnuiește în lumea Manu, am folosit acest amestec de ceai. Am găsit inspirația nu numai în cărțile de ierburi vechi - un cuvânt ne permite, de asemenea papilele gustative ale intregii echipe, „mixere“. Datorită gustului lor atent și a sfaturilor bune, timpul potrivit pentru ceaiul detoxifiant a fost bine reglat.

Am fost la furnizorul dovedit pentru ingrediente. Trebuie să garantăm că acestea provin din agricultura ecologică, recoltate și prelucrate în scopul de a păstra ingrediente valoroase și nu conțin reziduuri dăunătoare. Acest lucru este evidențiat prin atestări regulate.
Deci, ce am făcut toți în timpul real pentru a detoxifia? Baza este Sencha. Cine o cunoaște, știe că este un ceai tradițional chinezesc ale cărui frunze sunt traduse în ace mai mult sau mai puțin lungi (în funcție de felul și grădini de ceai). Pentru a vă bucura de perioada potrivită pentru detoxifiere, am folosit Sencha fără teina. Ea aduce o dispoziție plăcută, dar nu stimulează organismul, astfel încât să puteți avea liniștit somnul odihnitor.

Măceșele sunt bine cunoscute din grădinile europene și marginile pădurilor.Cunosc de asemenea bunicii - au fost recomandate boabele roșii la temperaturi ridicate și dureri de cap. La fel de populară, era o urzică - fără ea, nu poate face ceai de detoxifiere.Plante medicinale majore se găsesc în ierbar vechi și încă decoctul sa folosit pentru a stimula ficatul, vezica biliară, stomac și rinichi. Așa-numitele Curățenii de sânge cu Curățarea ceaiului de urzică este unul dintre ritualurile de primăvară ale multor susținători.

O componentă importantă a ceaiului este, de asemenea, menta, care întărește nervii și ameliorează problemele de stomac. În mod similar, funcționează "lemn dulce", adică lemn dulce. Rădăcina este folosită nu numai ca medicament, ci și pentru producția de produse de cofetărie și lichioruri.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 5-8 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La ceaiul Momentul potrivit pentru detoxifiere se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 5-8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

Asia este plină de secrete. Oamenii par să trăiască sute de ani, tot timpul zambesc, nu au probleme cu raceala și la final arata foarte bine. Cum o fac? Mediteaza foarte mult, fac exercitii, mananca sanatos și în principal - beau ceai verde zilnic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
65,7 Lei /250 g 26,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 16. 4. 2021

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai

Aveti incredere in natura. Ea ne oferă atatea minuni cat ne putem imagina. Doar datorita ei am putut crea un ceai wellness special, care are un gust minunat și funcționează bine. Răspunsurile iubitorilor de ceai sunt doar pozitive. Imbraca blugi de liceu, le-a revenit pofta pentru sport și impart zâmbete in toate părțile. Și noi mulțumim ilicei din Paraguay, măceșelor, feniculului, murelor, coacăzei negre ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
62,1 Lei /250 g 24,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 16. 4. 2021

15% JOS
AMESTEC DE PLANTE DETOX
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE DETOX

Beti Mate! De ce? Exact din aceleași motive pentru care e venerat de indienii sud-americani. Acesta depășește toate băuturile energetice ale lumii și are un potențial considerabil de detoxifiere. Langa frunzele ilicei paraguaiene am amescat ceai verde, iarbă de lămâie și verbenă. Cu ajutorul lor am creat o băutura proaspătă, puternică, răcoritoare și parfumată. De cea mai înaltă calitate, așa cum este obisnuit în lumea Manu. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,6 Lei /250 g 52,4 Lei /250 g 21,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 16. 4. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »