

TIMPUL POTRIVIT PENTRU DETOX - ceai din plante
Fin și eficient. Fie că sunteți în căutarea detox de primăvară, toamnă sau de iarnă, această combinație de plante, condimente și Sencha fără cofeină nu va dezamăgi niciodată. Bineinteles nici in timpul de vară. Veți aprecia, linia sa răcoritoare, ușor piperată. Iubitorii de ceai se pot bucura de consumul pe tot parcursul zilei. Timpul potrivit pentru detox puteti pregati ori câte ori doriți.
Compoziție
Frunze dulce de mure , Scoarță de măceșe, Iarba de lamaie, Urzica, Ceai verde Japan Sencha fără cofeină BIO, Mentă piperată, Albăstrea, Flori de malva, Rădăcină de lemn dulceInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul perioada potrivită pentru detoxifiere este gustos, proaspăt, ușor dulce și moale. Se arată de fapt pe fiecare dintre ingrediente. Infuzia are o culoare galbenă și o aromă frumoasă pe bază de plante.
Originea ceaiului
Așa cum se obișnuiește în lumea Manu, am folosit acest amestec de ceai. Am găsit inspirația nu numai în cărțile de ierburi vechi - un cuvânt ne permite, de asemenea papilele gustative ale intregii echipe, „mixere“. Datorită gustului lor atent și a sfaturilor bune, timpul potrivit pentru ceaiul detoxifiant a fost bine reglat.
Am fost la furnizorul dovedit pentru ingrediente. Trebuie să garantăm că acestea provin din agricultura ecologică, recoltate și prelucrate în scopul de a păstra ingrediente valoroase și nu conțin reziduuri dăunătoare. Acest lucru este evidențiat prin atestări regulate.
Deci, ce am făcut toți în timpul real pentru a detoxifia? Baza este Sencha. Cine o cunoaște, știe că este un ceai tradițional chinezesc ale cărui frunze sunt traduse în ace mai mult sau mai puțin lungi (în funcție de felul și grădini de ceai). Pentru a vă bucura de perioada potrivită pentru detoxifiere, am folosit Sencha fără teina. Ea aduce o dispoziție plăcută, dar nu stimulează organismul, astfel încât să puteți avea liniștit somnul odihnitor.
Măceșele sunt bine cunoscute din grădinile europene și marginile pădurilor.Cunosc de asemenea bunicii - au fost recomandate boabele roșii la temperaturi ridicate și dureri de cap. La fel de populară, era o urzică - fără ea, nu poate face ceai de detoxifiere.Plante medicinale majore se găsesc în ierbar vechi și încă decoctul sa folosit pentru a stimula ficatul, vezica biliară, stomac și rinichi. Așa-numitele Curățenii de sânge cu Curățarea ceaiului de urzică este unul dintre ritualurile de primăvară ale multor susținători.
O componentă importantă a ceaiului este, de asemenea, menta, care întărește nervii și ameliorează problemele de stomac. În mod similar, funcționează "lemn dulce", adică lemn dulce. Rădăcina este folosită nu numai ca medicament, ci și pentru producția de produse de cofetărie și lichioruri.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul Momentul potrivit pentru detoxifiere se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5-8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

STEAUA DIN BETLEEM - ceai de fructe

MAGIA CRĂCIUNULUI - ceai de fructe
