075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TIMPUL POTRIVIT PENTRU DETOX - ceai din plante

Cod: 947

Fin și eficient. Fie că sunteți în căutarea detox de primăvară, toamnă sau de iarnă, această combinație de plante, condimente și Sencha fără cofeină nu va dezamăgi niciodată. Bineinteles nici in timpul de vară. Veți aprecia, linia sa răcoritoare, ușor piperată. Iubitorii de ceai se pot bucura de consumul pe tot parcursul zilei. Timpul potrivit pentru detox puteti pregati ori câte ori doriți.

Pachete mari:
Pachete mici:
73,1 Lei /250 g 29,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Regiune
Regiune:
UE
Gust
Gust:
Proaspăt, Mentă

Compoziție

Frunze dulce de mure , Scoarță de măceșe, Iarba de lamaie, Urzica, Ceai verde Japan Sencha fără cofeină BIO, Mentă piperată, Albăstrea, Flori de malva, Rădăcină de lemn dulce

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul perioada potrivită pentru detoxifiere este gustos, proaspăt, ușor dulce și moale. Se arată de fapt pe fiecare dintre ingrediente. Infuzia are o culoare galbenă și o aromă frumoasă pe bază de plante.

Originea ceaiului

Așa cum se obișnuiește în lumea Manu, am folosit acest amestec de ceai. Am găsit inspirația nu numai în cărțile de ierburi vechi - un cuvânt ne permite, de asemenea papilele gustative ale intregii echipe, „mixere“. Datorită gustului lor atent și a sfaturilor bune, timpul potrivit pentru ceaiul detoxifiant a fost bine reglat.

Am fost la furnizorul dovedit pentru ingrediente. Trebuie să garantăm că acestea provin din agricultura ecologică, recoltate și prelucrate în scopul de a păstra ingrediente valoroase și nu conțin reziduuri dăunătoare. Acest lucru este evidențiat prin atestări regulate.
Deci, ce am făcut toți în timpul real pentru a detoxifia? Baza este Sencha. Cine o cunoaște, știe că este un ceai tradițional chinezesc ale cărui frunze sunt traduse în ace mai mult sau mai puțin lungi (în funcție de felul și grădini de ceai). Pentru a vă bucura de perioada potrivită pentru detoxifiere, am folosit Sencha fără teina. Ea aduce o dispoziție plăcută, dar nu stimulează organismul, astfel încât să puteți avea liniștit somnul odihnitor.

Măceșele sunt bine cunoscute din grădinile europene și marginile pădurilor.Cunosc de asemenea bunicii - au fost recomandate boabele roșii la temperaturi ridicate și dureri de cap. La fel de populară, era o urzică - fără ea, nu poate face ceai de detoxifiere.Plante medicinale majore se găsesc în ierbar vechi și încă decoctul sa folosit pentru a stimula ficatul, vezica biliară, stomac și rinichi. Așa-numitele Curățenii de sânge cu Curățarea ceaiului de urzică este unul dintre ritualurile de primăvară ale multor susținători.

O componentă importantă a ceaiului este, de asemenea, menta, care întărește nervii și ameliorează problemele de stomac. În mod similar, funcționează "lemn dulce", adică lemn dulce. Rădăcina este folosită nu numai ca medicament, ci și pentru producția de produse de cofetărie și lichioruri.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 5-8 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La ceaiul Momentul potrivit pentru detoxifiere se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 5-8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI

PeTulsi il putem compara cu busuioc. În Orient îl consideră sacru, iar în învățăturile din Ayurveda se află la cel mai înalt nivel. Se spune că alungă demonii și aduce iubire in familie. Încercați acasta planta cu o gamă largă de efecte. Vă va ajuta să întăriți ceea ce aveți nevoie și să alungati ceea ce nu mai doriți. Se potriveste perfect cu Rooibos verde, mușețel, lavandă și scorțișoară. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
74,5 Lei /250 g 29,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

PLANTE PENTRU DETOXIFIERE - welness ceai
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PLANTE PENTRU DETOXIFIERE - welness ceai

Are tot ce aveți nevoie. Urzică care curăță, ceai verde răcoritor, verbină delicată, sunătoare liniștitoare și ginkgo care ajută la circulația sângelui. La acestea se adaugă gustul ușor dulce și foarte discret. Este un ceai, care ajută la buna funcționare a întregului corp, de la cap până la picioare. Nu ocolește nici inima. Ascultați-l, acest ceai știe cum să vă facă fericiți. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
67,1 Lei /250 g 26,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

CEAI DETOX CU MORINGA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DETOX CU MORINGA

Ce se întâmplă când adăugați langa super-alimente, ceai super, ierburi super și mirodenii super? Am încercat și cu conștiință curata, spunem că rezultatul este o băutură foarte gustoasă. Potrivit vindecătorilor tradiționali, frunzele moringului indian pot elimina până la trei sute de maladii. Credem că si dvs. veti găsiți calea spre sănătate și satisfacție. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
94,3 Lei /250 g 37,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »