Trandafir - petale BIO
Vă întrebați la ce ar putea servi ceaiul de petale de trandafir? Ei bine, în primul rând pentru a crea o atmosferă frumoasă, romantică și liniștitoare, iar în al doilea rând pentru a susține sănătatea ginecologică, echilibrul mental și funcționarea normală a sistemului cardiovascular. Dacă nu aveți poftă de o băutură parfumată cu trandafiri, puneți numai câteva petale în ceaiul dumneavoastră preferat. Acestea îi vor da o nouă dimensiune.
Compoziție
Petale de trandafir BIO 100%Infuzia și gustul plantei
Petalele de trandafir - BIO oferă, după ce se toarnă apă fierbinte peste, o infuzie de culoare galben deschisă, cu o aromă distinctivă și dulce de trandafir. Gustul este floral, de trandafiri, dulce, în același timp delicat până la catifelat.
Originea plantei
Am putea scrie un articol foarte lung despre trandafiri (Rosa). Aceștia ne-au însoțit din cele mai vechi timpuri și, potrivit descoperirilor care s-au păstrat, oamenii îi plantau lângă casele lor încă din anii 4-6 000 î.e.n. în Mesopotamia, apoi în Persia, Egipt și China.
Până în prezent au fost create aproape 30.000 de soiuri, astfel încât planta originală a dat naștere la trandafiri precum trandafirii de ceai, trandafirii chinezești, trandafirii Bourbon, Noisettes și Pernets. Hibrizii moderni includ hibrizi de ceai, polyanthus, grandiflora și altele. Vedeți, am putea vorbi mult timp despre trandafiri. Dar haideți să încercăm să rezumăm cele mai importante lucruri. Sunt plante tip arbust, de obicei cu frunze caduce. Pot fi târâtoare dar pot să formeze și tije lungi și solide. În marea majoritate a cazurilor, au spini, frunze cu margini dințate și flori de toate formele și culorile. Trandafirii sălbatici pot fi albi, roz sau mov, în timp ce trandafirii cultivați pot fi galbeni sau portocalii. Deși mulți experți au depus eforturi uriașe pentru producerea trandafirilor albaștri și chiar negri, aceștia nu au obținut încă un succes semnificativ. Fructul trandafirului este măceșul. Habitatul natural al trandafirilor este emisfera nordică și îi puteți găsi chiar și dincolo de Cercul Polar.
Ei cresc în locuri cu multă lumină și nu sunt foarte pretențioși la nutrienți. În ceea ce privește utilizările, în afară de măceșe, este vorba și de petale.
Acestea conțin uleiuri esențiale aromatice, așa că sunt transformate de exemplu în ulei de trandafir, și folosite ca o componentă a parfumurilor, săpunurilor și a altor produse cosmetice. Ele contribuie la starea normală a pielii, la echilibrul psihic, la confortul menstrual și la menopauză, precum și la funcționarea normală a sistemului cardiovascular și la digestie și excreție.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 10 minute | 1 până la 2 lingurițe la1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste petalele de trandafir se toarnă apă clocotită (100 °C), în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 - 2 lingurițe în plus.
- Se infuzează timp de 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.