VITALITATE PENTRU RINICHI - ceai de fructe 250g
Ajută rinichii să revină în formă.
Sunt mici, roșii, acrișoare și toată lumea le dorește. Da, merișoarele sunt bune în fiecare gospodărie. Ele pot ajuta la problemele tractului urinar și sunt, de asemenea, benefice pentru inimă și oase. Am adăugat la acestea și cătina, care are potențialul de a crește apărarea naturală a organismului și de a vindeca. Rinichilor vor fi încântați!
Compoziție
Mere, Hibiscus, Bucăți de morcov, Coaja de portocala, Merișor (merișor, zahăr) 6%, Aromă naturală, Cătina albă 2%, Zmeură, TrandafiriInfuzia și gustul ceaiului
Gustul principal al ceaiului de merişoare și cătină este dat tocmai de fructele de pădure mici și roșii. Merişoarele au un gust ușor amar, dar în amestecul de ceai sunt completate perfect de zmeura dulce, măr și morcov. De aceea, la final, ceaiul are un gust dulceag, cu accent acrişor datorită hibiscusului și ușor amar datorită merişoarelor. Infuzia este de un roșu deschis cu o aromă fructată și fină.
Acest ceai nu conține teină, de aceea poate fi consumat chiar și de copiii mici. Atenție la cei care suferă de alergii alimentare – ceaiul vărsat de merişoare și cătină conţine hibiscus, de altfel o plantă sănătoasă dar care, în cazuri excepţionale, poate provoca reacții adverse nedorite. Ceaiurile de fructe sunt extreaordinare preparate ca ceai cu gheață. Încercați ceaiul de merişoare și cătină cu gheață!
Originea ceaiului
Acest ceai vărsat este compus din fix zece ingrediente. Toate sunt achiziționate de la specialiști selectaţi din UE, care sunt axați pe prelucrarea fructelor, ierburilor și legumelor de cea mai înaltă calitate. Înainte de conservare, acordă o atenție sporită selectării materiei prime – mereu trebuie să provină din agricultură certificată, pentru prelucrare fiind acceptate doar bucățile nedeteriorate, care sunt tăiate în bucăți mai mari decât în mod obișnuit. Produsul final rezultat în urma liofilizării, respectiv congelare prin vid, este un fruct frumos, colorat, aromat şi gustos. Datorită procesului tehnologic relativ dificil produsul își păstrează 90% din vitamine și, de asemenea, aproape toate proprietăţile senzoriale. Pentru o experiență culinară și mai deosebită, am adăugat în ceai câteva picături de aromă naturală.
Nu este vorba de nimic sintetic pe bază de alcool. Aromele noastre naturale sunt mai scumpe decât cele folosite în mod obișnuit, dar îşi merită preţul. Persistă foarte mult în amestecul de ceai, îi adaugă echilibru, evidențiază mirosul natural și, în plus, nu produc arsuri la stomac.
Mai multe informații despre ceai găsiți aici.
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.7 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |