075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

VITALITATE PENTRU RINICHI - ceai de fructe 250g

Cod: 1666

Ajută rinichii să revină în formă.

Sunt mici, roșii, acrișoare și toată lumea le dorește. Da, merișoarele sunt bune în fiecare gospodărie. Ele pot ajuta la problemele tractului urinar și sunt, de asemenea, benefice pentru inimă și oase. Am adăugat la acestea și cătina, care are potențialul de a crește apărarea naturală a organismului și de a vindeca. Rinichilor vor fi încântați!

71,2 Lei cu TVA
65,3 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Mere, Hibiscus, Bucăți de morcov, Coaja de portocala, Merișor (merișor, zahăr) 6%, Aromă naturală, Cătina albă 2%, Zmeură, Trandafiri

Infuzia și gustul ceaiului

Gustul principal al ceaiului de merişoare și cătină este dat tocmai de fructele de pădure mici și roșii. Merişoarele au un gust ușor amar, dar în amestecul de ceai sunt completate perfect de zmeura dulce, măr și morcov. De aceea, la final, ceaiul are un gust dulceag, cu accent acrişor datorită hibiscusului și ușor amar datorită merişoarelor. Infuzia este de un roșu deschis cu o aromă fructată și fină.

Acest ceai nu conține teină, de aceea poate fi consumat chiar și de copiii mici. Atenție la cei care suferă de alergii alimentare – ceaiul vărsat de merişoare și cătină conţine hibiscus, de altfel o plantă sănătoasă dar care, în cazuri excepţionale, poate provoca reacții adverse nedorite. Ceaiurile de fructe sunt extreaordinare preparate ca ceai cu gheață. Încercați ceaiul de merişoare și cătină cu gheață!

Originea ceaiului

Acest ceai vărsat este compus din fix zece ingrediente. Toate sunt achiziționate de la specialiști selectaţi din UE, care sunt axați pe prelucrarea fructelor, ierburilor și legumelor de cea mai înaltă calitate. Înainte de conservare, acordă o atenție sporită selectării materiei prime – mereu trebuie să provină din agricultură certificată, pentru prelucrare fiind acceptate doar bucățile nedeteriorate, care sunt tăiate în bucăți mai mari decât în mod obișnuit. Produsul final rezultat în urma liofilizării, respectiv congelare prin vid, este un fruct frumos, colorat, aromat şi gustos. Datorită procesului tehnologic relativ dificil produsul își păstrează 90% din vitamine și, de asemenea, aproape toate proprietăţile senzoriale. Pentru o experiență culinară și mai deosebită, am adăugat în ceai câteva picături de aromă naturală.

Nu este vorba de nimic sintetic pe bază de alcool. Aromele noastre naturale sunt mai scumpe decât cele folosite în mod obișnuit, dar îşi merită preţul. Persistă foarte mult în amestecul de ceai, îi adaugă echilibru, evidențiază mirosul natural și, în plus, nu produc arsuri la stomac.

Mai multe informații despre ceai găsiți aici.

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Nutriční hodnoty / 100ml nálevu
Valoarea energetică: 13 kJ / 3 kcal
Grăsimi: 0.5 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.7 g
din care zaharuri: 0.7 g
Proteină: 0.5 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g

Întărește sănătatea arterelor, venelor și a inimii. Pentru inimă? Doar dragoste! Și plante, care elimină stresul, normalizează tensiunea arterială și protejează fiecare celulă din corp. Este important să mențineți nivelurile adecvate de zahăr din sânge și colesterol, dar și să aveți grijă de bunăstarea psihică și apărarea naturală a organismului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
60,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

RESPIRAȚIE UȘOARĂ - ceai de plante 160g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

RESPIRAȚIE UȘOARĂ - ceai de plante 160g

Ajută la o respirație profundă și calmă. Inspirați și expirați. Nu avem nevoie de nimic altceva pentru viață. Păstrați-vă vitalitatea și bucurați-vă fiecare dată când ridicați o ceașcă de ceai dintr-un amestec atent preparat de Yerba Mate, coajă de lămâie, mentă, măr, nalbă și șofrănel. Revitalizează, curăță și reîmprospătează cu ușurință. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
63,4 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

FICAT SĂNĂTOS - ceai de plante 380g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FICAT SĂNĂTOS - ceai de plante 380g

Contribuie la regenerarea ficatului. Cine vrea să fie sănătos ar trebui să aibă grijă de ficat. Principalul organ de detoxifiere influențează digestia, eliminarea substanțelor chimice dăunătoare și imunitatea. Ciulinul oferă cea mai bună îngrijire. Fructele sale zdrobite conțin substanțe care susțin regenerarea și funcționarea corectă a ficatului, pe lângă aceasta protejează vasele de sânge, stomacul și bunăstarea psihică. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
62,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »