

WHITE MONKEY - MAIMUȚA ALBĂ ceai verde
Descoperiți-l! Remarcabil ceai WHITE MONKEYeste unul dintre bijuteriile culturii ceaiului chinezesc. Este recoltat în Munții Taim, care se întind deasupra marii Chinei de Est. Deoarece crește pe pante stâncoase periculoase, maimuțele locale au fost instruite să le colecteze. Sau este numit dupa blana de maimuță netedă pe care o amintește? Oricum, dulcetimea delicată și tonurile fine florale vă fascinează.
Compoziție
Ceai verde White Monkey 100%Infuzie și gustul ceaiului
Unul dintre cele mai bune ceaiuri verzi are o infuzie verde deschis până la galben deschis. Aroma sa este delicată, excepțional de pură. Gustul este consistent, ușor dulce, cu urme florale bine recunoscute și adâncime excepțională. Maimuta albă ca matase curată, bine echilibrată și dulce placuta.
Vă recomandăm să încercați acest ceai vrac si ca ceaiul cu gheață. Veți aprecia proprietățile răcoritoare și gustul fermecător.
Originea ceaiului
Ceaiul maimuță albă poate fi găsit pe piață sub numele de Bai Hou, Pai-chou sau Baimao Hou. Este întotdeauna o frunză de ceai, care este cultivată pe pantele abrupte ale munților chinezi din Taimu. Potrivit legendei, călugării o culegeau cu o maimuță special instruită, deoarece calea către copacii de ceai era foarte periculoasă. O altă legendă spune că Maimuta Albă este numită după blana fină de maimuță, iar alta se atribuie numirii popularității generale a maimuțelor din China. Oricum, este un ceai cu calități excelente și o popularitate extraordinară. Acesta aparține in randul celor mai mai bune ceaiuri din lume, cu reputatie, din care se bazează și prețul său.
Aroma acestui ceai extraordinar este influentată de climatul alpin, condițiile solului și de soare. La fel si recoltare prudenta si prelucrarea fina in momentul producerii.Cultivarea și recoltarea arborilor de ceai este în mare parte o lucrare a fermelor mici de familie în care arta producției de ceai este moștenită de la o generație la alta.Frunzele de calitate superioară sunt recoltate la sfârșitul lunii martie și aprilie. Foarte tineri, lăstarii de ceai se culeg manual, foarte devreme dimineața. Acestea trebuie prelucrate în aceasi zi, astfel încât schimbul fermierilor durează până la 18 ore în această perioadă. Trebuie să lucreze rapid pentru a evita oxidarea, fiind în același timp foarte atenti, astfel încât frunzele să nu se deterioreze. Datorită aburirii și uscării, ele păstrează o aromă tipică și nu pierd nici antioxidanți valoroși.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























31. 8.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde

FOG TEA BIO - ceai verde
