Yerba Mate Magia turmericului BIO
Nu este un secret pentru nimeni că vechii indieni s-au bazat pe puterea ceaiului Yerba Mate și că și noi pariem pe acesta. O modalitate mai ușoară și mai naturală de a stimula simțurile, de a energiza corpul și de a îmbunătăți starea de spirit. Pentru o experiență și mai mare, am adăugat turmeric, ghimbir, salvie și fenicul. Rezultatul este o băutură din plante cu un gust ușor piperat, plină de antioxidanți. Magia care funcționează!
Compoziție
Yerba Mate Brazilia Desplada BIO, Ghimbir BIO 2%, Frunze de salvie BIO, Curcuma BIO 2%, Făină de cânepă BIO, Fenicul BIO, Coada șoricelului BIO, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Yerba Mate BIO Magia turmericului are o culoare galben deschisă după turnarea apei fierbinți, o aroma relativ nedestinata și un gust foarte delicat. Bineînțeles, atrag tonurile de Yerba Mate de calitate, puteți recunoaște, de asemenea, gustul ușor piperat al ghimbirului și al turmericului.
Originea ceaiului
În ceea ce privește Yerba Mate, Brazilia este al doilea mare producător din lume. Doar Argentina este înaintea ei. Conform estimărilor recente, aproximativ 500.000 de tone de Yerba Mate sunt produse anual în întreaga lume, dintre care 180.000 de tone sunt în Brazilia. Regiunea Paraná, din care provine Mate din ceaiul nostru, se află în sudul Braziliei, are un climat subtropical, temperaturi medii cuprinse între 15 și 24 ̊C. Clima relativ umedă pe tot parcursul anului susține creșterea multor plante, inclusiv a plantei Ilex paraguariensis.
Copacii veșnic verzi apar în zonele de coastă, cresc până la 20 de metri și au frunze ovale rigide. Frunzele și crenguțele au ajuns în prim-planul indienilor amazonieni, care le-au folosit pentru a alunga oboseala și foamea. Popularitatea băuturii preparate din frunze de Ilex paraguariensis a depășit secolele, așa că Yerba Mate este extrem de populară și astăzi. Și nu numai în America de Sud, ci și în Europa sau Asia.
Pentru a clarifica de ce am numit acest amestec Yerba Mate BIO Magia turmericului, adăugăm și câteva propoziții despre șofranul indian, așa cum se numește uneori turmericul. Este un rizom măcinat al plantei turmeric (Curcuma longa), care este populară ca și condiment, colorant și medicament în Ayurveda. Turmericul conține curcumină, o substanță naturală galbenă, datorită căreia este utilizat în medicina populară ca dezinfectant, agent de vindecare sau preparat care contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv și excretor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 3-5 minute | 1-2 lingurițe la 200 ml |
Instrucțiuni de preparare
- Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o cană (200 ml) și turnați peste apă fierbinte de 70-80 °C.
- Lăsați la infuzat maxim 3-5 minute și apoi scurgeți. Cu cât lăsați mai mult la infuzat, cu atât infuzia este mai revigorantă.
- Din aceeași doză se pot prepara și alte infuzii.