075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Yerba Mate Magia turmericului BIO

Cod: 1723

Nu este un secret pentru nimeni că vechii indieni s-au bazat pe puterea ceaiului Yerba Mate și că și noi pariem pe acesta. O modalitate mai ușoară și mai naturală de a stimula simțurile, de a energiza corpul și de a îmbunătăți starea de spirit. Pentru o experiență și mai mare, am adăugat turmeric, ghimbir, salvie și fenicul. Rezultatul este o băutură din plante cu un gust ușor piperat, plină de antioxidanți. Magia care funcționează!

Pachete mari:
Pachete mici:
45,5 Lei /250 g 18,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Paraná
Gust
Gust:
Picant moderat, De plante
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

, 2%, , 2%, , , , Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Yerba Mate BIO Magia turmericului are o culoare galben deschisă după turnarea apei fierbinți, o aroma relativ nedestinata și un gust foarte delicat. Bineînțeles, atrag tonurile de Yerba Mate de calitate, puteți recunoaște, de asemenea, gustul ușor piperat al ghimbirului și al turmericului.

Originea ceaiului

În ceea ce privește Yerba Mate, Brazilia este al doilea mare producător din lume. Doar Argentina este înaintea ei. Conform estimărilor recente, aproximativ 500.000 de tone de Yerba Mate sunt produse anual în întreaga lume, dintre care 180.000 de tone sunt în Brazilia. Regiunea Paraná, din care provine Mate din ceaiul nostru, se află în sudul Braziliei, are un climat subtropical, temperaturi medii cuprinse între 15 și 24 ̊C. Clima relativ umedă pe tot parcursul anului susține creșterea multor plante, inclusiv a plantei Ilex paraguariensis.

Copacii veșnic verzi apar în zonele de coastă, cresc până la 20 de metri și au frunze ovale rigide. Frunzele și crenguțele au ajuns în prim-planul indienilor amazonieni, care le-au folosit pentru a alunga oboseala și foamea. Popularitatea băuturii preparate din frunze de Ilex paraguariensis a depășit secolele, așa că Yerba Mate este extrem de populară și astăzi. Și nu numai în America de Sud, ci și în Europa sau Asia.

Pentru a clarifica de ce am numit acest amestec Yerba Mate BIO Magia turmericului, adăugăm și câteva propoziții despre șofranul indian, așa cum se numește uneori turmericul. Este un rizom măcinat al plantei turmeric (Curcuma longa), care este populară ca și condiment, colorant și medicament în Ayurveda. Turmericul conține curcumină, o substanță naturală galbenă, datorită căreia este utilizat în medicina populară ca dezinfectant, agent de vindecare sau preparat care contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv și excretor.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o cană (200 ml) și turnați peste apă fierbinte de 70-80 °C.
  2. Lăsați la infuzat maxim 3-5 minute și apoi scurgeți. Cu cât lăsați mai mult la infuzat, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. Din aceeași doză se pot prepara și alte infuzii.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ

Zilele trec,și munca stă pe loc? Nu știți cu ce să începeți mai întâi? Căutați ritmul vieții? Indienii din Amazonia v-ar sfatuii:Consumați Yerba Mate! Și noi adăugăm: Beți-l cu Gunpowder, ginseng,soc și hrean. Nu este nevoie să dovedim de ce. Are gust uimitor, miroase grozav, funcționează 100%. Este potrivit pentru prepararea băuturilor calde, cum ar fi plajele braziliene și reci ca si cascadele locale. Încercati! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
49,4 Lei /250 g 19,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

GUARANA YERBA MATE ENERGY
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUARANA YERBA MATE ENERGY

O porție bună de energie, care vă poate propulsa până la Lună, o nouă dimensiune a tonusului psihic. Denumiți-vă experiența cu ceaiul Yerba Mate Guarana Energy așa cum doriți. Dar credeți-ne că potențialul ceaiului cu gust de mango să vă pună pe picioare este foarte mare. Doar l-am amestecat din cele mai bune ingrediente. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

YERBA MATE CU RODIE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE CU RODIE

Atunci când vă ajunge oboseala, când doriți să vă treziți imaginația, când aveți chef să deschideți frigiderul - pregătiți-vă un Maté. Am completat acest amestec cu hibiscus, sfeclă și rodii, pentru a fi gustos și, în același timp, să vă ofere energia pentru a finaliza o sarcină de lucru solicitantă, să urcați dealul din spatele casei sau să construiți cea mai înaltă piramidă cu copii. Ceașca de ceai din plante cu fructe nu vă va lăsa la greu. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
85,0 Lei /250 g 34,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »