

YERBA MATE NARANJA CU LAPACHO
Cine cunoaste un pic spaniolă, deja stie cum îi gustul acestui Mate original. Naranja este portocală. Suculenta, dulce și citricele portocalii da băuturii o linie tipică pământeasca. Cu ea se joacă frumos Lapacho usor dulce, vanilat. Mate Naranja este una dintre cele mai adorate băuturi de americani folosita de mai multe ori pe săptămână. Gustați și dvs!
Compoziție
Yerba Mate 89%, Coaja de portocala 3%, Lapacho Matto Grosso 8%Infuzie și gustul ceaiuui
Portocale Yerba Mate nu te va dezamăgi. Gustul și mirosul de citrice înglobează frumos pământul luminat și fumuriu. În plus, am adăugat scoarța Lapacha, care are gust dulce și ușor de vanilie. Ceaiul galben deschis este, prin urmare, plăcut interesant, proaspăt și răcoritor.
Originea ceaiului
După cum arată în Brazilia, ne putem imagina probabil. Poate, totuși, merită menționat cum arată plantațiile în care crește stejarul paraguayan (Ilex paraguariensis). Este băutura națională braziliană Yerba Mate care le produce.
Puii de fagure sunt copaci veșnic verzi care cresc 6-8 metri. Pentru producția de Maté, genurile Ilex paraguariensis, angustifolia și amara sunt de obicei cultivate. Numai in America de Sud creste pana la 60 de specii similare, chiar si in intreaga lume. Datorita diversitatii naturii, acestea au frunze puternice de ceara cu muchii netede sau zimtate si tulpini albe sau luminoase.
Principalul factor care influențează gustul și mirosul lui Yerba Mate este cantitatea de lumină solară care ajunge la frunze. Într-o pădure subtropică densă, unde fiecare plantă de lumină se luptă, găsim copaci cu trunchi lungi și subțire și frunze mari în partea de sus. Aceleași condiții sunt create de agricultori în plantațiile lor - copacii sunt umbriți și tăiați pentru a le păstra în dimensiunea arbuștilor.
O problemă majoră este cauzarea buruienilor plantatorilor. Utilizarea erbicidelor ar avea un efect destructiv major asupra beneficiilor pentru sănătate ale lui Mate și asupra echilibrului ecologic al pădurilor subtropicale. De aceea majoritatea cultivatorilor le evită. În schimb, ele folosesc condiții naturale și se dezvoltă în goluri înconjurate de păduri indigene. Acest lucru reduce numărul de buruieni la un nivel minim.
Menționați pe scurt motivele pentru popularitatea Yerba Mate gustând. Indienii au văzut-o ca un mare ajutor în combaterea oboselii psihice și fizice. Mate susține digestia corectă și apărarea. Efectele sale sunt studiate de mai multe echipe științifice.
În mod similar, putem descrie și Lapacho ce conține ceaiul Yerba Mate Naranja cu Lapacho. Crusta interioară a copacului verde al Argentina, Brazilia și Paraguay .
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
- Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
- După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
- Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.




















Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

YERBA MATE ELABORADO CON PALO

BRAZILIA DESPALADA GREEN YERBA MATE
