075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YERBA MATE ROASTED PREMIUM

Cod: 894

Ce este Mandragora pentru Asia, aceea este Maté pentru America de Sud. Cu puțină exagerare, desigur. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că și-a câștigat porecla de „aur verde indian” sau „plantă magică”. Ca și ritual ceaiul din frunzele de plantei Yerba Mate din Paraguay se bea de mii de ani, iar în Argentina nu veți găsi o persoană care să nu fi gustat măcar. Ajută la alungarea nu numai a oboselii, ci și a foamei. Încercați versiunea premium de Maté prăjit ca un adevărat sud-american.

Pachete mari:
Pachete mici:
71,2 Lei /250 g 28,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 4. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Argentina
Regiune
Regiune:
Santa Fe
Gust
Gust:
Natural, Fumuriu
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
450m

Compoziție

Yerba Mate 100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Yerba Mate Roasted Premium are un gust foarte delicat pentru cunoscătorii acestei băuturi. Infuzia de culoare maro închisă miroase a fum și excelează printr-un gust pământos. Note similare se reflectă și în gust.

Trebuie remarcat faptul că nu orice iubitor de ceai este fascinat de gustul băuturii Maté la prima degustare. Dar cei care îl consumă mai mult găsesc în el, pe lângă proprietățile benefice pentru sănătate, și nuanțe subtile în funcție de ordinea infuziei, tărie, temperatură și chiar starea de spirit a persoanelor împreună cu care în consumă. Nimeni nu ar trebui să fie singur atunci când bea Maté.

ORIGINEA CEAIULUI

Ce este de fapt legendarul Yerba Maté? Frunze uscate și zdrobite din planta Maté (Ilex paraguariensis), din care se prepară un decoct popular mai ales în țările din America de Sud. Totuși, faima acestei băuturi stimulante a trecut de mult granițele continentului. Astăzi, Yerba Maté este consumat peste tot în lume, atât în variantă caldă, cât și cu gheață, prăjit, aromat, granulat ... Desigur, Maté oferă ingredientele cele mai active și experiența maximă a gustului în forma sa pură. De aceea, aducem acest produs premium de la fermieri dovediți din Argentina. Este fabricat în mod tradițional, deci conține substanțe benefice pentru sănătate, cum este cofeina, teobromina, teofilina, vitaminele A, C și grupul de vitamine B, precum și calciu, mangan, magneziu, fier și alte minerale. Prin contribuția lor și acțiunea antioxidanților, pe care Yerba Maté le conține din belșug, băutura poate contribui la sănătatea complexă a consumatorilor, poate sprijini ameliorarea oboseli, senzației de foame și poate activa metabolismul.

Yerba Maté este asociat cu tribul indian original Guarani. Membrii săi au pregătit o băutură din Maté pentru ritualuri - pentru a uni triburile, în timpul vizitelor importante etc. Maté este de obicei servit într-un bol creat din dovleac scobit (calabasa) și băut cu pai (bombilla).

Planta Maté este un arbore mereu verde, de aproximativ douăzeci de metri, răspândit în zonele joase din Brazilia, Argentina, Chile, Paraguay și Uruguay. Este legat de apă, așa că îl găsim de obicei în jurul pârâurilor și râurilor, la umbra copacilor mai înalți. Frunzele verzi solide sunt recoltate și cu ramuri. În primul rând, fermierii le împachetează în saci și le lasă să fermenteze natural. Când constată că procesul se află în faza necesară, expun recolta la temperaturi ridicate și astfel opresc fermentarea. Maté este în continuare uscat și măcinat în bucăți mai mari. Acestea se pun din nou la saci în care se maturizează 12-24 de luni. La final, trebuie să fie prăjit, măcinat fin, sortat și ambalat.

Instrucțiuni pentru prepararea tradițională:

  1. În mod tradițional, Maté se pregătește în așa-numitele calabase (coajă de dovleac uscată) și se bea fierbinte sau rece cu bombilla (un pai de metal).
  2. Turnați 2-3 lingurițe de frunze în calabasa și turnați ușor apă caldă, astfel încât frunzele să capete o consistență fermă.
  3. După câteva minute, turnați peste apă fierbinte și lăsați să infuzeze timp de 3 minute.
  4. Introduceți cu atenție bombilla în calabasa și puteți bea încet o băutură revigorantă. În partea inferioară a paiului este o sită mică, astfel încât să nu intre frunze în el. Nu pregătiți infuzie prea tare, ca să nu se înfunde bombilla!
  5. Puteți repeta acest proces de până la cinci ori cu o doză Maté. Dar, infuzați întotdeauna maxim 3 minute. Dacă este necesar, folosiți pentru aromatizare zahăr, lămâie, portocală, rom, coniac sau lapte.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN KUKICHA - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN KUKICHA - ceai verde

Sub rețelele de stuf, la poalele vulcanului încă activ pe insula cu climatul subtropical. Asa cresc arbustii de ceai, creând ceaiul netraditional, uimitor de gustos și sănătos. Ceaiul Kukicha, nu are frunze de ceai clasice, dar tulpini și crengute. Deși nu se aștepta nimeni, acestea oferă o infuzie excelentă proaspătă, care îmbină dulcetimea cremoasă, gustul usor de nuca și amărăciunea plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
164,7 Lei /250 g 65,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 4. 4. 2024

YERBA MATE ELABORADO CON PALO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE ELABORADO CON PALO

Ce va ofera în America de Sud? Indiferent dacă vizitați un restaurant gourmet sau o familie săracă la marginea orașului, întotdeauna veti fi serviti cu un Mate cald. Comoara verde indiană la inceput o mestecau cu frunze de coca. Pentru că are mari abilități de stimulare, azi se foloseste la pregatirea ceaiului. În Argentina, Chile, Brazilia și Paraguay a devenit o băutură națională. Poate că va gasi loc si în casa voastra... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
48,2 Lei /250 g 19,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 4. 4. 2024

PU ERH std.
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH std.

Chiar mai sănătoasă decât am sperat. Dacă sunteți interesat de modul în care arăta, gusta și cum era mirosul ceaiului acum două mii de ani, atunci acordati o sansa lui Pu Erh. Desigur, nu oferim nici un fel de săpătură arheologică, dar metoda cea mai elaborată de ceai. Fermentația misterioasă dublă adaugă abilitățile magice ale lui Pu Erh. Nu degeaba este poreclit Penicilină chineză. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
42,9 Lei /250 g 17,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 4. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »