

ZMEURĂ CREMOASĂ - ceai de fructe
Cei mici iubesc zmeură. Noi iubim pe cei care iubesc bunătăti ... si astfel nu am putut pierde fructele roșii suculente de vară in oferta noastra de ceaiuri de fructe. În plus față de faptul că este plin de antioxidanți și minerale, mirosul lor este grozav și gustul lor este si mai bun. Ceai din fructe de zmeure întregi puteti pregăti pentru prescolari. Serviti-l cald sau rece, el va fi întotdeauna perfect.
Compoziție
Mere, Stafide, Papaya confitata (papaya, zahar), Aromă naturală, Zmeură 3%, Bucăți de iaurt (lapte degresat, zahăr, amidon modificat, acid citric), Acidul tartricInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia din acest ceai vărsat oferă o culoare galbenă frumoasă și o aromă cu adevărat îmbietoare. Combinația de fructe dulci cu iaurt este o alegere excelentă! Puteți pregăti ceaiul pentru a vă încălzi, dar este foarte plăcut și în varianta de ceai cu gheață. Doar turnați ceaiul Zmeura cremoasă peste cuburi de gheață și obțineți o băutură răcoritoare. Nu cunoaștem o variantă de răcorire mai bună.
Originea ceaiului
Zmeurul (Rubus idaeus) este un arbust tufos, peren, care poate atinge 2 m, cu lăstari târâtori. Se găsește din abundență în zona noastră. Ca și origine zmeurul este răspândit în întreaga Europă și Asia, inclusiv în Japonia. Se dezvoltă în zonele joase și în munți, în special pe dealuri și pante însorite. Dar noi nu am cules fructele din grădina bunicii. Pentru a obține cea mai bună calitate, am cumpărat zmeura (și alte ingrediente pentru a amesteca acest ceai) de la un furnizor certificat din EU.
Datorită acestui fapt, putem fi siguri că nici un ingredient nu conține metale grele sau alte substanțe nocive - toate provin din agricultura controlată. Fructele, doar cele mature și sănătoase, au fost conservate prin liofilizare, printr-o tehnologie exigentă de congelare în vid.
Astfel nu există nici o pierdere de vitamine sau proprietăți senzoriale. După ce se înmoaie în apă fierbinte, fructul arată, are gustul și miroase ca un fruct proaspăt. Pentru a obține un parfum echilibrat și de lungă durată a ceaiului, am adăugat câteva picături de aromă naturală.
Spre deosebire de purtătorii sintetici, această aromă naturală nu provoacă arsuri la stomac, sau o aciditate ridicată în organism.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 10 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.7 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Infuzor bambus 2 mânere

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CREMĂ DE CĂPȘUNI - ceai de fructe

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
