

AMESTEC DE PLANTE MORINGA ȘI MATCHA
Am dori să spunem că în acest amestec de ceai am amestecat ceva dulce, ceva acru, ceva strangator și ceva pământesc. Împreună, au creat o compoziție cu un miros imbatator si gust proaspat de mere, lămâie și goji. Efectele sale vor fi apreciate atât de căutătorii de stimulare naturală, cât și de cei care vor sa scape de stres.
Compoziție
Frunze de urzică, Frunze de melissa, Iarba de lamaie, Bucăți de măr, Aromă naturală, Frunze de Moringa 5%, Goji, Floare de galbenele, Petale de trandafir, Ceai verde Japan MATCHA 1%Infuzie și gustul amestecului de plante
Amestecul are gust mare pe bază de plante, este aromat, ușor amar și consumatorii cu experiență îl recomanda cu lămâie și miere. Infuzia are o culoare galben pal.
Originea plantei
Fiind, pe nume, o plantă exotică, nu trebuie să călătorim prea departe. Cistus incanus sau trandafir mediteranean (rockrose) este acasă în Marea Mediterană. Este comună în 170-200 de specii, deci poate fi găsită în nord și în America de Sud.
Dar poate aveți această pereche minunată pe pat. Pare un trandafir. Este un arbust mic, compact, care necesită un habitat însorit. De la începutul lunii iunie până la sfârșitul lunii iunie, florile izbitoare de roz și distinct parfumate. Ele apar doar pentru o zi și sunt alb, roz sau galben. Fructele sunt o capsulă.
Capacitatea plantelor de a prospera în condițiile mediteraneene se datorează atât simbiozelor cu ciuperci de rădăcină (mykorhiza), cât și regenerării rapide după incendii. Semințele sunt concepute pentru sejururi lungi în sol adânc și germinează după mai multe sezoane.
Conform rapoartelor păstrate, cistus a fost folosit în medicina tradițională persană. El chiar aparținea celor mai valoroase remedii naturale. Pregătirea de infuzii și tincturi de vindecare îi adună frunzele.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























21. 1.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor ceai, rotund ø 40mm + suport

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec
