

CHINA BANCHA BIO - ceai verde
China și Japonia, două mari puteri de ceai, sunt împărțite în abordări ale producției de ceai de sute de ani. Deși această Bancha verde organica este făcută în cea mai populată țară din lume, procesul tehnologic de fabricare a ceaiului corespunde obiceiurilor japoneze. Are un gust delicat, dulce și un nivel scăzut, placut de teină. Puteți sa-l savurati toată ziua.
Compoziție
Ceai verde China BANCHA ORGANIC 100%Infuzie și gustul ceaiului
O infuzie frumoasă de culoare galbenă atrage după gust. Oricine face acest lucru va avea o aromă foarte proaspătă, ușor dulce și delicioasă. Tonurile ei moi de astrigență răcoritoare persistă în gură până la următoarea ceașcă. Biocha este asemănătoare cu Sencha, Japonia. Încercați ambele și judecați diferențele singuri.
Originea ceaiului
Producția de ceaiuri cultivate ecologic este în creștere în întreaga lume. Datorită cererii pentru agricultura ecologică, un număr tot mai mare de agricultori vizează. Cu toate acestea, ceaiurile verzi, în calitate ecologică, sunt disponibile pe piață mai puțin decât ne-am așteptat. China Bancha Organic este o dovadă a plantei în creștere chineză ceai (Camellia sinensis), modul fără îngrășăminte și produse de îngrijire este bună mutare de afaceri. Interesul este arătat de adepții sănătoși ai stilului de viață, de vegani și de vegetarieni. Ceaiul organic verde este cultivat în China în principal în provinciile Fujian, Zhejiang sau Jiangxi. În Bancha Organic, standardele japoneze au fost utilizate pentru producția de ceai.
Acest lucru înseamnă că frunzele de ceai sunt ofilite după încălzite pe tigăi mari, așa cum se obișnuiește în China, dar au existat mai mult aer cald cu abur intens. Astfel, oxidarea enzimelor a fost oprită și aroma naturală de ceai a fost păstrată. Ulterior, frunzele au fost ușor îndoite. Rezultatul este ceaiul cu frunze mari, ușor deschise. Ceaiul este apoi uscat, sortit după calitate și ambalat. Acest ceai nu conține substanțe nocive, a fost cultivat fără ajutorul îngrășămintelor și a produselor de îngrijire ".
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA SENCHA - ceai verde

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
