CHINA BANCHA PREMIUM - ceai verde
Imaginați-vă o vale. O vale cu un lac uriaș, din care se ridica mii de insule. Jur imprejur se ridica dealurile verzi. Unele acoperă păduri profunde, altele plantații de ceai. Acum știti de unde a sosit bancha premium. Ceaiul foarte plăcut, proaspat ierbos, dulce care se poate consuma toata ziua. Conține cofeina doar atât cât trebuie. Insa in el gasiti zeci de arome și mirosuri.
Compoziție
Ceai verde Bancha China 100%Infuzia și gustul ceaiului
China Bancha Premium oferă o culoare galben deschis. Gustul este neted, ierbos foarte plăcut și dulce la sfârșit.Astrigența poate fi descrisă ca fiind mică sau medie.
Acest ceai poate fi folosit pentru a face mai multe infuzii. Descoperiți toate nuanțele de gust.
Astringență plăcută și o aromă ușoară de fum apreciat de iubitorii de ceai din întreaga lume. Acum vă puteți răsfăța și cu puterea adevăratului Gunpowder!
Originea ceaiului
Bancha este un ceai produs în mod tradițional în Japonia. Versiunea sa chineză, realizată în stilul original japonez, merită mai puțină atenție. Gustul este într-adevăr superioară și datorită conținutului redus de cofeina poate deveni un prieten pentru toată ziua.
China Bancha Premium vine din provincia Zhejiang. Zona celebrată de plantațiile de ceai este situată pe coasta de est a Chinei. Partea sa mai mare este acoperit deal, condițiile climatice corespund subtropicala, temperatura medie anuală este cuprinsă între 15 și 18 ⁰C.
Provincia Zhejiang este unul dintre cei mai mari producători de ceai chinezi. Exportă ceai în cea mai mare parte verde, într-o măsură mai mică negru. Dacă sunteți interesat de plantații de poziție mai precise din care vine ceaiul, atunci descoperim că este zona din jurul Qiandaohu. Site-ul legat de un imens, de om Lacul Qiandao, este o mare atracție turistică. Zona de apă a fost stabilită în 1959, în legătură cu construcția de centrale hidroelectrice din New Anjiang.
În plus față de a vizita mai mult de o mie de insule și insulițe, vizitatorii, de asemenea, petrec trekům în pădurile din jur sau explorare plantațiile de ceai. Cei interesați pot participa la o ceremonie reală de ceai sau pot gusta ceaiuri delicioase locale.
Frunzele de ceai pentru producția Bancha sunt recoltate mai târziu. Folosesc frunzele inferioare pe care soarele nu-l lovește atât de mult. După setarea inițială cât mai repede și depunerea de vapori de mai multe ori, pentru a opri enzimele de oxidare naturale. Apoi, ceaiul trebuie să fie laminat, uscat, sortat și ambalat. "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.