075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA OSMANTHUS OOLONG

Cod: 1283

China Osmanthus este un ceai cu adevărat excepțional. Oolong din provincia tradițională Fujian a fost numit Osmanthus. Asta pentru ca mirosul lui unic seamana cu florile lui. Noi acest Oolong unic am îmbogățit cu aroma de piersică ce dă ceaiului un gust dulce de fructe. Foarte fin si delicat cu flori de iasomie. Pregătiți-va mai multe infuzii. Fiecare va fi puțin diferita.

Pachete mari:
Pachete mici:
122,4 Lei /250 g 48,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Fujian
Gust
Gust:
Iasomie, Piersică
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
2157m

Compoziție

Oolong Osmanthus 97%, Floare de oleacee 3%, Aromă naturală

Infuzie și gustul ceaiului

Acest Oolong este foarte puțin fermentat. Gustul său este pur, floral moale, la final dulce cu nuanță de piersici.Astrigența este aproape absentă. Infuzia are o culoare galben pal, aroma seamănă cu florile de Osmanthus.

Vă recomandăm turnarea repetată.

Originea ceaiului

Osmanthus este unul dintre cele mai populare oolong-uri chinezești. Casa sa este renumita grădini de ceai din provincia Fujian, situată lângă orașul Anxi. Zona este predominant montană, ceea ce se reflectă nu numai în proprietățile ceaiului, ci și în numele acestuia. Huanggang este numele cel mai înalt punct al provinciei (altitudine 2157 de metri).

China Oolong Osmanthus este fermentat între 20 și 40%. Se situează printre oolongii lui Dan Cong. Sunt fabricate din ceaiuri vechi, cum ar fi copaci, dintre care unele au fost obținute încă din timpul dinastiei Sung.

Prelucrarea frunzelor de ceai este complicată: recolta trebuie să fie foarte atentă, are loc doar în condiții insorite. Petalele s-au răspândit în straturi foarte subțiri și, după câteva întoarceri, s-au îngropat în soare. Lucrătorii îi aduc în umbră unde li se permite să se răcească, apoi să le sorteze și fermentația are loc noaptea. Nu se face fără intervenția lor - în fiecare oră ceaiul mă scutură și pe mine. După aproximativ 8 ore se încălzește în cazanele de metal, stoarcere în forma finală, acestea sunt încălzite din nou și în final uscat în coșuri din bambus.

Dacă ați întrebat accidental ce este Osmanthus, al cărui miros amintește Oolong, atunci știu că este Osmanthus. Bucata din familia de măsline are frunze solide, verde închis, strălucitoare și dinți. Acesta vine din Japonia și China, în Europa o puteți lovi în sudul Franței și în Italia. Mici, albe și plăcut dulce flori mirositoare apar în toamnă. În aer liber pot fi cultivate chiar și în latitudinile noastre, pe care mulți grădinari sunt fericiți să o facă.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

Cea mai înaltă clasă a acestui Oolong este cea mai scumpă. Zeita de fier din Fujian, China, caută iubitori de ceai experimentati pentru proprietăți extraordinare de gust și aromă. Se recomandă pregătirea folosind metoda Gong Fu Cha. Atunci dă din el ce e mai bun - caracterul bogat, gustul lung și nobilimea maximă. Acum si voi puteti trai totul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
64,8 Lei /250 g 25,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, după cum știm, este plăcut, neted, catifelat, dulce ... Oare cum poate fi Laptele Oolong? Tot la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de moale și o aromă dulce. Acesta este crescut într-un peisaj uluitor plin de dealuri verzi si crestate. Producției sale i se acordă cea mai mare atenție. Nu este de mirare că aparține unor sortimente foarte apreciate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
110,6 Lei /250 g 44,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

OOLONG CARAMEL CREMOS
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

OOLONG CARAMEL CREMOS

Sănătos și atât de bun! Oolong semi-fermentat oferă o bază excelentă pentru gustul celebrului caramel. Împreună, ele creează o fantazie care îi va încânta gusturile și mangăie inima, creierul, stomacul și pielea. Popularul Oolong are o serie de beneficii pentru sănătate. La consumarea regulată, poate face minuni. Doar incearcati... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
86,0 Lei /250 g 34,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »