075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

DIGESTIE BUNĂ - ceai de plante 120g

Cod: 1663

Calmează stomacul, ajută la digestie.

Șase! Atâtea plante parfumate am amestecat pentru confortul stomacului și o digestie liniștită. Mușețelul, menta, coada șoricelului, valeriana, gălbenele și roinița scapă de crampe neplăcute, greață sau infecții. În plus, acestea ajută de gestionarea stresului, la îmbunătățirea dispoziției și la menținerea vitalității. Natura știe pur și simplu ce este bun.

52,5 Lei cu TVA
48,1 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Flori de mușețel, Frunze de mentă, Coada șoricelului, Rădăcină de valeriana , Floare de galbenele, Frunze de melissa

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul Perla gastrică este deosebit de delicat. Apartine ceaiurilor care mângâie stomacul și nu lasă nici o urmă de amărăciune semnificativă sau astringenta. Culoarea infuziei ceaiului este foarte galben deschisa, aromă naturală, pură.

Originea ceaiului

Plantele găsite în acest ceai au crescut în Europa. Le-am cumpărat de la furnizorii certificați care garantează originea lor organică și compoziția naturală de 100%. Conservarea prin uscare a fost efectuată cu mare atenție pentru a menține beneficiile maxime pentru sănătate. Mușețelul se gaseste aproape pretutindeni - cel mai mult prefera habitate calde cu pamant argilos. Crește până la 50 cm, industria farmaceutică folosește florile parfumate. Menta iubește locuri umede, trebuie să-i găsim originile în America, Australia și Noua Zeelandă. Aceasta crește până la 1,2 metri, frunza este folosită pentru efectele tratamentului.Cultivarea este răspândită în Europa și Asia. Creste pe soluri nisipoase uscate, margini, pajiști, păduri.

Este perenă până la 80 cm înălțime cu frunze tipice "scărisoarei". Scarisoara este populara, numita si ca pâine de iepure, limbă de gâscă, coada de șoricel sau planta lui Achille. Planta valeriana in Republica Cehă gasim 6 specii. Se afla pe soluri umede și crește până la 2 metri. Proprietățile sale vindecătoare sunt cunoscute încă din Evul Mediu. Se utilizează uscată sau ca si tinctură. Gălbenelele medicinale sunt un medicament tradițional din Europa de Sud și Orient. O floare tipică galben-portocalie este culesa în faza de deschidere. Melissa officinalis mirositoare dupa lămâie este răspândita în Marea Mediterană, Asia Mică și Europa Centrală.

Sunt culese frunzele sau întreaga plantă. Compoziția pe bază de plante Perla gastrică este destinată în principal calmării stomacului și stabilizării digestiei. Prin urmare, conține toate ierburile pe care medicina populară le consideră benefice pentru stomac. Și cu siguranță nu fără motiv.

Mai multe informații despre ceai găsiți aici.

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul din plante turnați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g

Întărește sănătatea arterelor, venelor și a inimii. Pentru inimă? Doar dragoste! Și plante, care elimină stresul, normalizează tensiunea arterială și protejează fiecare celulă din corp. Este important să mențineți nivelurile adecvate de zahăr din sânge și colesterol, dar și să aveți grijă de bunăstarea psihică și apărarea naturală a organismului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
60,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g

Evocă vise dulci și somn de calitate. Delicatețea roiniței,  gingășia florilor de iarbă neagră, mângâierea mușețelului și prospețimea mentei. Plantele pe care le-am ales pentru ceai pentru cel mai dulce somn au fost folosite și de străbunicile noastre. Mirosul lor vă va purta peste șapte mări și șapte țări ... Acolo unde visele sunt dulci și unde se adună forțe noi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
61,1 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

REMEDIU PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante 120g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

REMEDIU PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante 120g

Remediul pentru răceală. Chiar dacă e cald afară nu suntem feriți de răceli. Când apare o răceală neplăcută, este bine să încetiniți puțin și să apelați la plante. Combinația de mentă, soc, roiniță, pătlagină, fenicul și alte daruri ale naturii, stimulează sistemul imunitar și îmbunătățesc respirația. Consumați de mai multe ori pe zi. Imediat veți simți o alinare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
50,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »