

GOLDEN YUNNAN SUPERIOR BIO - ceai negru
Cel mai organic dintre toate. Ceaiul din Munții Yunnan poate fi clasat printre hiturile sezonului. A crescut în locul în care sa născut faimosul ceai chinezesc, nu a venit în contact cu îngrășăminte industriale sau cu apă poluată, ingrijit de zeci de mâini gratioase. Raritate excepțională fină ca de catifea!
Compoziție
Ceai negru ORGANIC GOLDEN YUNNAN SUPERIOR 100%Infuzie și gustul ceaiului
Superiorul Yunnan Golden organic este caracterizat printr-o infuzie întunecată și aromatică cu un gust aproape picant. Îl deosebește de celelalte ceaiuri negre. Totuși, ceaiul este fin și foarte delicios. Se vor bucura de el iubitorii de ceai incepatori, precum si degustatorii priceputi de ceai din lume.
Originea ceaiului
Provincia chineză Yunnan se află la granița cu Vietnamul. Clima blândă, altitudinea aproximativ 1500 m și îngrijire individuală a grădinilor de ceai creează condiții ideale pentru apariția celui mai bun fel de ceai din lume. Golden Yunnan superior este dovada. Frunzele tufisurilor de ceai din care au fost produse ceaiurile nu au intrat în contact cu îngrășămintele sau produse industriale. Prin urmare,frunzele nu conțin metale grele sau reziduuri. Ceaiul este absolut pur, organic. Organic Golden Yunnan superior a fost recoltat toamna cand frunzele au cea mai mare putere.
Acestea au fost culese exclusiv manual și transportate în cosuri mari într-o fabrică de procesare. Acolo sunt raspandite pe grilaje și lasate la ofilit. Urmeaza rulare prin care se elibereaza sucurile de celule și declanșeaza oxidarea enzimelor. Reacția chimică naturală sub umiditate ridicată și temperatură a fost monitorizată îndeaproape. De ea depinde calitatea ceaiului obținut.
În cele din urmă, ceaiul este uscat, sortat, ambalat și exportat. În final, ceaiul are o structură frumoasă - frunzele lungi, întunecate, ilumineaza mugurii de frunze galbene. Golden Yunnan este, de asemenea, comercializat sub numele de Dian Hong.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA KEEMUN CONGU - ceai negru

ASSAM TGFOP1 SONIPUR BIO - ceai negru
