JADE EYES GREEN IASOMIA - ceai verde
Atât de multă iasomie! Mugurii netezi verzi și frunze în formă de ochi de dragoni sunt aromati cu flori albe populare. Ceaiul de iasomie din China este una dintre cele mai populare delicatese. El îubesc degustătorii de renume mondial dar si consumatorii ocazionali. Mirosul și gustul de iasomie alungă toatte cele rele și il simtiti incă mult timp după ce l-ati băut.
Compoziție
Ceai verde JADE EYES GREEN 100%, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia din această specialitate renumită are o culoare deschisă galben - aurie. Aroma, desigur, provine din prezența iasomiei, care transformă perfect dulceața naturală și astringența revigorantă a ceaiului verde. Dacă vă place ice tea, ceaiul verde Jade Eyes Green este alegerea ideală pentru dvs. Umpleți un pahar înalt până la 2/3 cu cuburi de gheață și turnați peste băutura caldă. Iasomia și ceaiul verde stimulează și bine dispune chiar și în cea mai călduroasă zi de vară!
Originea ceaiului
Deja prin forma sa și mirosul puternic de iasomie, ceaiul verde Jade Eyes Green spune despre o producție complexă și o tradiție îndelungată. Ceaiul aromat provine din China. Cel mai frecvent pentru aromatizarea frunzelor de ceai, care absorb mirosul foarte bine, se folosesc flori de iasomie, lotus, hibiscus, crizanteme sau portocale. Cel mai popular și mai natural proces implică amestecarea ceaiului verde parțial prelucrat cu muguri de plante aromatice. Când se lasă câteva ore (în cazul iasomiei peste noapte) într-o cameră caldă, florile se desfac și transferă mirosul lor în ceai.
Această metodă se utilizează în prezent numai în China, ceaiul local aromatizat se clasează printre ceaiurile superioare. A doua opțiune este aromatizarea cu esențe naturale sau sintetice. De obicei se folosește în cazul ceaiului Earl Grey. Ceaiurile din India sunt adesea aromatizate prin adăugarea de condimente. Provincia Fujian este renumită pentru producția de ceaiuri verzi. Deși cea mai mare parte a suprafeței sale este ocupată de munți, precipitațiile frecvente și umiditatea atmosferică ridicată sunt foarte bune pentru arborii de ceai chinezesc. Grădinile de ceai sunt situate pe dealuri, adesea pe un teren greu accesibil.
Femeile și fetele recoltează ceaiul verde devreme dimineața. După ce se transportă la fermele de procesare, frunzele de ceai și mugurii, pe care ceaiul Jade Eyes Green le conține din belșug, sunt lăsați să se ofilească. Pentru a opri oxidarea naturală a enzimelor, ceaiul este încălzit prin căldură uscată. Apoi este modelat cu grijă manual în formă de "ochi de dragon" și uscat.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.