

Japan Sencha Makato - ceai verde
În Japonia se stie ce este bun. Alimente sănătoase, iubire pentru natură, respect și ordine. Japonezii au o relație extraordinară cu tradițiile, sunt atenți și foarte politicoși. Cu aceeași umilință, ei au cultivat ceai de mii de ani. Cele mai cunoscute grădini de ceai japoneze dau lumii mirosuri și arome de neuitat. O aducem să împărtășim aceasta splendoare cu voi. Lăsați-vă ispitiți ...
Compoziție
Ceai verde Japan Sencha Makato 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Japan Sencha Makato este delicios. Ceaiul verde de calitate superioară are un gust ierbos plăcut, cu dulceață florală și un gust final puternic ierbos. Astringența este ușoară, discretă. Infuzia lasă o senzație de gust foarte proaspăt, cu un indiciu de flori parfumate. Infuzia are o culoare verde-galbenă. Ceaiul verde este minunat pentru prepararea ceaiului cu gheață. Încercați să turnați ceaiul călduț într-un pahar umplut până la 2/3 cu cuburi de gheață. Veți obține o băutură răcoritoare delicioasă.
Originea ceaiului
Ce să scriem despre un ceai, care se găsește în fiecare casă japoneză și popularitatea sa crește în întreaga lume? Sencha este o comoară verde - se culege din arborii de ceai chinezesc Camellia sinensis, care au fost aduși în Țara Soarelui Răsare de către un călugăr chinez. Grădinarii japonezi au plantat arbuștii la poalele munților și în văi. În funcție de locul de creștere, altitudine, precipitații totale și temperaturile anuale, ceaiurile individuale diferă între ele. Metoda de culegere și prelucrare a frunzelor de ceai este, de asemenea, importantă.
Japan Sencha Makato provine din regiunea Shizuoka, cu o natură extrem de frumoasă și moștenire istorică și culturală. Se învecinează la nord cu Muntele Fuji, la sud cu Oceanul Pacific. Clima blândă este ideală pentru cultivarea ceaiului cu proprietăți excepționale. Prin urmare, se acordă o atenție maximă culegerii și prelucrării sale. În cea mai mare parte culesul se efectuează de femeile locale, care pornesc pe plantații dimineața devreme. Ele adună doar primele două frunze de pe fiecare lăstar al arborilor de ceai, deoarece sunt de cea mai înaltă calitate și sunt cele mai bogate în aromă și substanțe valoroase. Nu mai târziu de 10-20 de ore după cules, frunzele trebuie întinse și lăsate să veștejească. Urmează o etapă specială pentru ceaiurile Sencha, o scurtă expunere la aburi, de aproximativ douăzeci de secunde. Astfel se oprește oxidarea, iar ceaiul verde își păstrează frumoasa culoare de smarald, gustul și aroma naturală. Următorul pas este rularea frunzelor în ace fine, uscarea și sortarea în funcție de calitate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

CHINA SENCHA - ceai verde
