

JAPAN TAMARYOKUCHA YONKON - ceai verde
Nu trebuie sa va fie frica de ceaiul verde cu un nume ciudat. Dacă-l repetati cu voce tare de câteva ori, numele de Tamarakucha ramane în memoria voastra. Exact la fel ca si cum vi-l pregatiti de cateva ori. O specialitate japoneză care va uimeste imediat după despachetarea saculetului. Buclele mici se vor varsa in palmele voastre cu mirosul citric proaspat si dulcimea sa catifelata.
Compoziție
Ceai verde JAPAN TAMARYOKUCHA 100%Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN KUKICHA - ceai verde

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde
Ați vizualizat
