MAGIA CIREȘELOR - ceai verde
Ar putea fi cu ușurință un ceai pentru persoanele romantice. Romanticii care iubesc culorile delicate, aromele plăcute, aerul proaspăt și priveliștile de la orizont. Sunteți unul dintre ei? Dacă da, trebuie să încercați neapărat ceaiul verde Magia vișinelor. Vă va purta în locuri pline de liniște și armonie și vă va acoperi cu petale de flori de vișine. Ceaiul sencha, care este baza acestui ceai, revigorează ușor, iar vișinele liofilizate protejează vasele de sânge și adâncesc somnul.
Compoziție
Ceai verde Sencha, Bucăți de vișine 2%, Coji de macese, Aromă naturală, Petale de trandafirInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde Magia vișinelor se ridică la înălțimea numelui său. Deoarece are la bază ceaiul chinezesc sencha de înaltă calitate, veți observa o prospețime plăcută și o ușoară astringență a ceaiului verde în infuzie. Însă este frumos completată de dulceața vișinelor și de parfumul petalelor de trandafir. Ceaiul verde Magia vișinelor este potrivit pentru a fi savurat atât cald, cât și cu gheață, dimineața, la prânz și seara devreme.
Originea ceaiului
Cine nu ar vrea să știe de unde provine ceaiul pe care îl savurează. Cunoașterea originii alimentelor nu este doar o tendință, dar mai ales o modalitate de a verifica calitatea acestora. De aceea, noi nu facem niciun secret din acest lucru.
Sencha este unul dintre cele mai delicioase ceaiuri. Deși inițial a fost produs doar în Japonia, producătorii chinezi au reușit în scurt timp să atingă și ei o calitate de top. Prin urmare, pentru ceaiul Magia vișinelor, am luat ceaiul Sencha din Munții Huang Shan din China, situați în faimoasa provincie de ceai Anhui. Nu doar ceaiurile, dar și peisajele uimitoare sunt atracția care a făcut din Anhui o zonă turistică atractivă inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO.
Ceea ce este interesant la ceaiul sencha este că frunzele sale seamănă cu ace lungi cu o frumoasă culoare de smarald. În Anhui, recoltarea ceaiului începe, de obicei, în aprilie, culegerea manuală fiind încă predominantă. Acest lucru se datorează faptului că astfel se asigură că se adună frunzele de ceai chinezesc (Camellia sinensis) de cea mai bună calitate și se pun cu grijă în coșuri. În acestea, ceaiul este transferat la fabricile de prelucrare. Modul tradițional de producere a ceaiurilor verzi în China este prin prăjire în tigaie. Acest lucru le conferă aroma lor tipică de fum și note plăcute și profunde. În cazul acestui ceai sencha, însă, s-a folosit procedeul japonez - frunzele au fost supuse la aburire repetată, dar scurtă, după ce s-au ofilit. Acest procedeu oprește oxidarea enzimelor și păstrează toate substanțele aromatice ale ceaiului.
Cine a gustat un ceai sencha de calitate va confirma că acesta poate fi consumat toată ziua. Puterea sa de stimulare este foarte plăcută și treptată. În plus, acest ceai verde aduce beneficii funcțiilor cognitive, poate ajuta la o bună digestie și este recomandat în cazul stărilor febrile sau pentru o mai bună vindecare a rănilor.
Bineînțeles, nu putem omite de aici vișinele (Prunus cerasus). Aceste fructe populare pot fi găsite în toată Europa, iar arheologii au documentat existența lor încă din epoca bronzului. Fructul se coace pe copaci foioși, cu frunze caduce, cu înălțimea de 20-25 de metri, care înfloresc de obicei în aprilie și oferă fructe între iunie și august. Vișinele sunt fructe cu sâmburi, iar pulpa lor conține multe substanțe valoroase, cum ar fi iodul, calciul sau manganul, vitaminele C, A și B6. Am adus bucățile de vișine liofilizate de la un furnizor european care atestă prin certificate calitatea produselor sale și are grijă să protejeze mediul înconjurător în timpul producției, depozitării și al transportului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul turnați apă fierbinte de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
6. 4.
6. 4.