

MASALA GREEN - ceai verde
La cine le plac ceaiurile cu adevărat netradiționale, nu ar trebui sa rateze ceaiul verde Masala. În primul rând, pentru că se bazează pe Gunpowder exclusiv, fin amărui și accent de miere, dar și pentru că am adăugat în ea un miros rar exotic, cu un miros citric de lămâie și un gust picant. Cardamomul, anasonul cu nucșoară se completează perfect. Vă recomandăm!
Compoziție
Ceai verde China Gunpowder Super 72%, Iarba de lamaie 5%, Nucșoară, Scorțișoară 5%, Cardamon 10%, Piper roz 2%, Cuișoare 3%, Anason stelat 2%Infuzia și gustul ceaiului
Un ceai care vă va prinde. Astfel ar putea fi descris ceaiul Masala green. O să vă placă încă din momentul când îl puneți în ceainic. Amestecul verde închis de ceai Gunpowder este înviorat cu iarba de lămâie verde deschisă, boabe roșii de piper și semințe întregi de cardamom. Ce miros! După preparare, băutura are o culoare galben aurie și o aromă ușor picantă. Gustul este plăcut echilibrat - baza este formată de notele ierboase proaspete cu o atingere ușoară de fum. Pe această bază, se află un gust picant și condimentat, cu sclipiri de miere în gustul final. Astringența este ușoară și răcoritoare. Gunpowder este excelent pentru prepararea ceaiului cu gheață. Încercați și cu acest amestec de condimente. Vei obține o băutură neobișnuit de delicioasă și plină de energie.
Originea ceaiului
Gunpowder este un ceai preparat din frunzele arbustului Camellia sinensis, la fel la toate tipurile de ceai verde. Chiar dacă frunzele de ceai sunt identice, Gunpowder este foarte diferit de ceaiurile verzi clasice. La prima vedere, are un aspect diferit - frunzele de ceai sunt rulate în bile mici. Sunt denumite perle, dar majoritatea oamenilor le aseamănă cu praful de pușcă. Poate pentru că după ce se toarnă apa, bilele „explodează” în forma originală, alungită. Cel mai mare producător de Gunpowder este provincia Fujian din China. După veștejire, frunzele de ceai se rulează (adesea manual), se prăjesc și se usucă. De aceea au o aromă de fum. Scorțișoara, cardamomul, iarba de lămâie, piperul, anasonul și nucșoara provin de la furnizorii noștri certificați din UE. Acest lucru se datorează faptului că numai anumiți procesatori sunt capabili să conserve condimentele și plantele, astfel încât acestea să fie ideale pentru a fi folosite în ceaiuri vărsate. Este extrem de important să se păstreze proprietățile senzoriale naturale, dar și gustul. Scorțișoara este cultivată în mod tradițional în Sri Lanka, China sau Thailanda, piperul în estul Indiei, anasonul provine din Turcia și nucșoara crește în Portugalia.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























3. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MASALA CHAI - ceai negru

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
