

OOLONG TIE KUAN YIN IASOMIE
Cum se face dintr-o delicatesă o delicatesă și mai mare? La fel ca cum se face din oolong exclusiv un oolong cu iasomie. Se pun muguri de iasomie peste cel mai bun lot de Oolong Tie Kuan Yin, se lasă să se deschidă mugurii și să transfere un miros încântător frunzelor verzi. Gata, vraja a funcționat. Acum puteți gusta și gusta ...
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de iasomie Oolong Tie Kuan Yin este fermentat doar parțial, deci excelează prin gustul dulce, pământos cu urme de nuci. Prin adăugarea florilor de iasomie dobândește o nouă dimensiune florală. Infuzia oferă o culoare galbenă până la galben-portocalie.
Originea ceaiului

Dacă doriți să vă bucurați de ceaiul Oolong Tie Kuan Yin într-o ceainărie sau doriți să-l cumpărați direct din China, îl veți găsi mai repede sub numele de „Zeița de fier a milei”. Conform legendei, ea a fost păzitorul unui templu ruinat, care i-a apărut într-o noapte în visul unui fermier sărac pe nume Wei. De ce tocmai el, se explică prin faptul că Wei a dorit să salveze frumoasa clădire. Însă avea resurse și putere doar pentru a menține curățenia și pentru aprinderea candelei. Dar, Kuan Yin i-a arătat în vis un loc cu o comoară ascunsă. Omul sărac a găsit comoara.
Era într-o peșteră și împreună cu un arbust de ceai. El a împărțit averea cu vecinii, a reconstruit templul și a transplantat arbustul în grădina sa. A cules frunzele cu un gust rafinat și le-a numit Kuan Yin. Poate chiar acel arbust a stat la baza celei mai răspândite specii de arbore de ceai din China în prezent. Modul în care Wei a prelucrat frunzele, legenda nu mai spune, dar dacă era ceai oolong, trebuia să folosească așa-numita fermentare parțială. Întreaga procedură arată astfel: frunzele recoltate se lasă puțin la soare să ofilească. Apoi muncitoriile toarnă în coșuri, pe care le scutură în mod repetat, la intervale date clar. Acest lucru declanșează fermentația, dar este sub control strict. De îndată ce aroma ceaiului verde este „exactă”, recolta se încălzește și se răcește imediat. În cele din urmă, frunzele sunt rulate și apoi uscate folosind uleiuri vegetale fine și ceară. Dacă citiți descrierea introductivă a ceaiului, știți că în cazul ceaiului Oolong Tie Kuan Yin de iasomie, mugurii de iasomie au fost întinși peste frunze chiar în timpul procesului de uscare.
Apoi prin suflare ușoară, se îndepărtează din ceai. Oolong Tie Kuan Yin este fermentat 20-40 la sută. Să adăugăm că oolongurile chineze sunt printre cele mai populare din lume, există aproximativ 300 de tipuri, iar China le produce de peste 400 de ani.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor din bumbac M - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier
