

SARITORUL VERDE - ceai verde
Saritorul Anului! Odată ce am ales ingredientele și am amestecat ceaiul pentru prima dată, a fost clar că va ajunge până la vârful popularității. Și bineinteles ca asa a fost. Este vorba despre o combinație sofisticată, portocale extravagante, gălbenele si mușețelul calmant. Atingerea cu Sencha japonez a introdus toate ingredientele în armonie perfectă. Verde, desigur.
Compoziție
Ceai verde Sencha 59%, Ceai verde China Gunpowder 35%, Aromă naturală, Floare de floarea soarelui, Floare de galbeneleInfuzie și gustul ceaiului
Plăcut, drag, calmant. Deci, puteți descrie infuzia sa verde în câteva momente după infuzie. Are o culoare galbenă profundă, cu reflexe verzi și o aromă naturală, ușor ierboasă. Când gustăm, simțim o astrigență ușoară, tonuri răcoritoare ale pajiștilor cu urme de fructe și ierburi. Pe fundul ceștii, această aromă parfumată lasă un miros dulce.
Ceaiul dulce Cangurul verde este grozav pentru prepararea ceaiului cu gheață. Încearcă ceaiul cald să se toarne într-un pahar plin cu 2/3 cuburi de gheață. Veți primi o băutură răcoritoare delicioasă.
Originea ceaiului
Green Sencha este un ceai japonez tipic, care bea cea mai mare parte a soarelui care se ridică. Cuvântul "Sen" înseamnă pregătire ușoară, adică o turnare simplă cu apă fierbinte, "Cha" tradusă ca ceai. Cea mai populară ceai verde se numește și plantare. Sencha, pe care am folosit-o în saltul verde, a crescut în zona Shizuoka, cea mai importantă localitate a ceaiului japonez care crește. În mod tradițional, frunzele de ceai sunt colectate manual, fie prin mărunțire, fie prin foarfece speciale. Tehnologia moderna de cultivare a ceaiului necesita totuși majoritatea plantațiilor să colecteze mașini. Tinerii de talie mică și mijlocii trebuie procesați cât mai repede posibil, adică fierbinți, cu aburi scurți și în foi subțiri subțiri de ac.
În acest ceai se acordă o mare atenție la calendula și floarea-soarelui. Le-am importat de la furnizori proveniți din UE, cu care am colaborat de foarte mult timp. Este o companie care se îngrijește de calitatea și de procedurile tehnologice corecte pentru conservarea fructelor și ierburilor, care, în plus, dovedesc multe certificate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde

IASOMIE - ceai verde
