075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 7 cadouri de Crăciun pentru iubitorii de ceai: ce să alegi?

2. 12. 2023 3 minute citire
Și este aici - timpul bucuriei, al bunăstării și al dăruirii. Dacă aveți în familie, printre colegi sau chiar vecini pe cineva care nu-și poate imagina o zi fără o ceașcă de ceai, îi puteți face o surpriză plăcută chiar acum, de Crăciun. Alegeți un cadou personalizat. Cu ajutorul ghidului nostru de ceai, va fi floare la ureche.

Vă așteaptă o lume de arome și gusturi, care vă aduce nu doar liniște și relaxare, dar și magia Crăciunului și căldura de acasă.

Pentru pasionații designului simplu și a migdalelor prăjite

Elegantă, de bun gust, dar și practică și plină cu amestec de ceaiuri premium. Exact așa este Cutia cadou Crăciun magic, în care am amestecat mere, ananas, papaya, scorțișoară, cocos și migdale. Grafica decorativă de Crăciun va fi apreciată de fanii liniilor subtile, în timp ce conținutul va fi pe placul adepților ceaiurilor de fructe. Îi așteaptă o compoziție minunată, cu adevărat festivă, de migdale prăjite, mere și scorțișoară.

Pentru sănătate, să aveți parte de sănătate tot anul

Ce ne dorim cel mai mult de Crăciun? Bineînțeles, sănătate. De aceea, nu este o idee rea să punem sub brad plante care pot ajuta respirația, digestia, inima sau chiar somnul. Oferta noastră specială de 14 amestecuri de ceaiuri aduce bunăstare în fiecare zi. Dozele de sănătate sunt cadoul care spune: Mă gândesc la tine și îți doresc multă sănătate.

Pentru adevărații cunoscători

Poate că veți face un cadou unui iubitor de ceai care a fost cucerit de sortimente de ceai de înaltă calitate, dar rare. Puteți alege cu ușurință și pentru el. Consultați categoria Legendele ceaiului. Vei găsi, printre altele, celebrul matcha, lăudatul ceai de iasomie Long Zhu, unul dintre cele mai scumpe ceaiuri din lume, Silver Needle, și ceaiul rar Gabalong.

 

Pentru gurmanzii cu dorința de a călători

Pentru cei cărora le place să descopere gusturi și arome noi, puteți alege unul dintre seturile sau pachetele de ceaiuri premium. Setul elegant de degustare Ceaiuri pentru încălzire îi va răsfăța cu o degustare de 5 amestecuri unice de ceaiuri și condimente. Pe de altă parte, Setul cadou de ceaiuri japoneze legendare îi va transporta în grădinile de ceai tradiționale prin intermediul a 9 ceaiuri verzi exclusive. Puteți alege, de asemenea, unul dintre Pachetele de degustare - ceaiuri africane, ayurvedice, oolong, de fructe și, bineînțeles, verzi, negre și albe.

Pentru femei speciale și bărbați speciali

În fiecare familie există cineva așa. Întotdeauna gata să ajute, întotdeauna cu zâmbet pe față. O femeie sau un bărbat empatic cu ceilalți și onest față de el însuși. Oferiți-le un cadou cu ceai care să le amintească de admirația voastră. Cutia cadou Pentru femeia unică conține ceai de fructe cu aromă de zmeură, iar Cutia cadou Pentru bărbatul ideal oferă un amestec de ceai negru și condimente, conform unei rețete tradiționale ayurvedice.

Pentru toți iubitorii de afine și miere

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, un așa-numit cadou universal. Îl puteți dărui atât colegului dvs. de serviciu, cât și mătușii dvs. Cutia cadou Pentru o familie fericită conține honeybush cu rooibos dulci ca mierea și fructe de soc acrișoare cu afine. Atât copiii mici, cât și părinții și bunicii vor aprecia acest ceai. În plus, este minunat atât în varianta fierbinte, cât și cu gheață. Nu conține teină, dar are o mulțime de substanțe benefice.

Pentru cei care își aleg cel mai bine singuri

Mai avem un sfat pentru dumneavoastră: Lăsați-i pe cei dragi să aleagă ceea ce le place. Voucherele cadou sunt foarte ușor de obținut. Cu doar câteva clicuri, vi le trimitem electronic pe mail. Dacă nu vă grăbiți, le puteți primi și în format tipărit. Acesta este cadoul perfect pentru oricine își dorește libertatea de a alege și bucuria de a descoperi propria călătorie în lumea ceaiului.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »