075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Efecte și utilizare de ceai

Armurariu: mai mult decât un simplu ciulin Armurariu: mai mult decât un simplu ciulin
9. 5. 2024 3 minute citire
Aparențele pot fi înșelătoare. Această plantă atrage cu florile sale roz. Dar, la o privire mai atentă, se pare că tot ce urmărește este să vă prindă în mrejele sale și să vă înțepe din cap până în picioare. Greșit. Se gândește și la sănătate. Cât de mult? Destul. Armurariul nu ar trebui să lipsească din rezervele de plante medicinale de acasă.
Hibiscus e frumos ca aspect și benefic pentru organism Hibiscus e frumos ca aspect și benefic pentru organism
22. 4. 2024 4 minute citire
Nu este una dintre cele mai cunoscute plante, nici una pe care să o aleagă foarte des lumea. Dar este greșit. Hibiscusul este o plantă cu un potențial enorm. Atât în ceea ce privește gustul și aroma sa unică, cât și potențialele sale beneficii pentru frumusețe și sănătate. Îi veți da o șansă?
BUNĂSTAREA PSIHICĂ ESTE PIATRA DE TEMELIE A VIEȚII. CUM SĂ O ATINGEM? BUNĂSTAREA PSIHICĂ ESTE PIATRA DE TEMELIE A VIEȚII. CUM SĂ O ATINGEM?
15. 4. 2024 6 minut citire
Este simplu sã luați o pastilã coloratã pentru durere de cap, balonare sau chiar și în caz de dispoziție rea. Dar haideți sã ajungem mai încet la liniștea interioarã. Ce spuneți de o cale naturalã cu plante și ceaiuri, cu efecte blânde, delicate, poate mai lente, dar mai sãnãtoase și mai durabile!
Ayurveda și magia ceaiului Ayurveda și magia ceaiului
29. 2. 2024 5 minut citire
În prezent, Ayurveda se află în vârful interesului. Nu este vorba doar de un mod specific de a scăpa de afecțiuni, dar de un pachet complet de recomandări pentru armonia fizică, mentală, socială și spirituală. În sens larg, cuvântul ar putea fi tradus prin „știința vieții”. Ce poate să ofere, ceașcă după ceașcă, un sentiment de sănătate și bunăstare? Noi știm cum se obține acest lucru.
7 cadouri de Crăciun pentru iubitorii de ceai: ce să alegi? 7 cadouri de Crăciun pentru iubitorii de ceai: ce să alegi?
2. 12. 2023 3 minute citire
Și este aici - timpul bucuriei, al bunăstării și al dăruirii. Dacă aveți în familie, printre colegi sau chiar vecini pe cineva care nu-și poate imagina o zi fără o ceașcă de ceai, îi puteți face o surpriză plăcută chiar acum, de Crăciun. Alegeți un cadou personalizat. Cu ajutorul ghidului nostru de ceai, va fi floare la ureche.
Din păpădie puteți pregăti ceai și cafea. Scapă de infecții. Din păpădie puteți pregăti ceai și cafea. Scapă de infecții.
1. 2. 2022 3 minute citire
Cu siguranță există o serie de plante „universale”. Dar nu sunt atât de multe cele care să fie utilizabile în întregime și să crească la fiecare colț. Păpădia este una dintre ele. Florile sale galbene strălucitoare, tulpinile lungi și goale și frunzele ferme pot fi văzute din primăvară până în toamnă pe pajiști, în grădini și orașe.
Nu lăsați inflamația să se dezvolte, mizați pe abilitățile plantelor Nu lăsați inflamația să se dezvolte, mizați pe abilitățile plantelor
21. 12. 2021 3 minute citire
Ceea ce se întâmplă în organism când luptă împotriva inflamației este o temă pentru lucrarea de disertație. Însă, ne putem imagina cu toții într-o oarecare măsură: un dinte care doare, piele cu secreție purulentă, tendonul lui Ahile umflat, greață, ochii roșii, nas înfundat, dureri de cap, oboseală, diaree....Toate acestea și o mie de alte manifestări pot fi atribuite bolii inflamatorii.
Tuse, eczeme, stres? Nalba vine în ajutor Tuse, eczeme, stres? Nalba vine în ajutor
22. 11. 2021 3 minute citire
Indiferent dacă preparați din această plantă ceai, baie sau comprese, puteți conta pe ajutorul ei. Nalba este pur și simplu un ajutor pentru toate situațiile. Nu ar trebui să lipsească din nici o casă. La fel ca și mușețelul, menta și sunătoarea. Este indicat sa aveți două pungi: una cu frunzele uscate de Malva sylvestris, cealaltă cu flori uscate de Malva mauritiana. De ce? Citiți mai departe!
3 ciuperci pentru imunitate, digestie și inimă 3 ciuperci pentru imunitate, digestie și inimă
1. 11. 2021 4 minute citire
La început au aparținut regnului plantelor, acum au propriul lor regn. Ciupercile prezintă interes pentru oamenii de știință nu numai datorită variabilității lor incredibile (există peste 6 milioane de specii de ciuperci în lume) dar și datorită utilizării lor. Multe dintre ele au proprietăți, care sunt benefice oamenilor.
Karkade: o băutură atractivă cu efecte interesante Karkade: o băutură atractivă cu efecte interesante
30. 9. 2021 2 minute citire
Rece și cald, cu mentă, ghimbir sau rom alb, pentru situații în care trebuie să scădem tensiunea arterială sau să scăpăm de ceva grame. Karkade este cunoscut în toată lumea. Se prepară în zeci de variante și își menține popularitatea datorită conținutului ridicat de antioxidanți, antociani, aminoacizi esențiali și vitamine. Faceți cunoștință: hibiscus sudanez.
Eliminați de apa de care nu aveți nevoie: Ceaiul și plantele Eliminați de apa de care nu aveți nevoie: Ceaiul și plantele
30. 4. 2021 2 minute citire
Mulți oameni asociază eliminarea apei cu pierderea rapidă și ușoară în greutate, unii chiar și cu recăpătarea condiției fizice sau curățarea tenului. Dar toată sănătatea noastră depinde de modul în care corpul tratează apa. Deci este necesar să fim prudenți. Înainte de a începe să scăpați de excesul de lichid din corpul dvs., aflați cum și de ce funcționează astfel organismul nostru.
Sunătoarea previne problemele digestive, ameliorează dureril Sunătoarea previne problemele digestive, ameliorează dureril
30. 3. 2021 3 minute citire
Nu vă simțiți bine? Aveți dureri articulare? Simțiți că ați răcit? Dacă alegeți sunătoarea nu veți greși. Planta denumită adesea pojarniță este plină de substanțe cu efecte vindecătoare dovedite. Nu este de mirare, pentru că a ajutat oamenii din Grecia antică și până în prezent este unul dintre cele mai căutate daruri ale naturii.
Articole pe pagina: 12 24 72
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »