

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Rooibos
Rooibos este sinonim cu versatilitatea. Cine îl gustă, exclamă întotdeauna ceva de genul: uimitor, grozav, fabulos, drăguț, delicios ... Și totuși, se produce dintr-un arbust sud-african care nu atrage atenția. Gustul și efectele sale au fost cunoscute de străvechii boșimani și în Europa se aduce… descriere completă
-
Afine (1)
-
Caisă (1)
-
Caramel (1)
-
Citrice (1)
-
Crema (1)
-
Cupcake (1)
-
Căpșuni (2)
-
De plante (1)
-
Dulce (1)
-
Dulceag (2)
-
Fin (2)
-
Fructe exotice (1)
-
Ghimbir (1)
-
Grapefruit (1)
-
Kardamom (1)
-
Kdoule (1)
-
Limetă (1)
-
Lămâie (1)
-
Mandarine (1)
-
Mango (1)
-
Mere (1)
-
Miere (1)
-
Nucă de cocos (1)
-
Oříšek (1)
-
Peprná (1)
-
Piersică (1)
-
Portocală (3)
-
Portocală dulce (1)
-
Prună (1)
-
Rakytník (2)
-
Scorțișoară (3)
-
Ușor melodic (1)
-
Ușor picant (1)
-
Vanilka (3)
-
Vișine (1)
-
Zmeură (1)
-
Čokoláda (1)
-
Afine (1)
-
Albăstrea (4)
-
Ananas (3)
-
Caise (1)
-
Coaja de portocală (6)
-
Cuișoare (1)
-
Căpșuni (2)
-
Cătină (3)
-
Fenicul (1)
-
Floare de nalbă (2)
-
Fructe de soc (1)
-
Frunze ale murului (2)
-
Ghimbir (2)
-
Ginseng (1)
-
Ginseng siberian (1)
-
Goji (1)
-
Guava (1)
-
Gălbenele (3)
-
Hibiscus (2)
-
Honeybush (3)
-
Jahodové listy (1)
-
Kiwi (1)
-
Lemongrass (3)
-
Mango (2)
-
Mere (7)
-
Merișoare (1)
-
Migdale (2)
-
Măceș (1)
-
Măceșe coajă (2)
-
Papaia (1)
-
Piper (2)
-
Portocală (4)
-
Prune (1)
-
Roiniță (1)
-
Rooibos (21)
-
Rooibos verde (5)
-
Scorțișoara (5)
-
Stafide (2)
-
Vanilie (2)
-
Verbină (1)
-
Vișine (2)
-
Zmeură (2)

Cupcake de afine - rooibos

ROOIBOS TEA SUPERGRADE BIO
Rooibos
Rooibos este sinonim cu versatilitatea. Cine îl gustă, exclamă întotdeauna ceva de genul: uimitor, grozav, fabulos, drăguț, delicios ... Și totuși, se produce dintr-un arbust sud-african care nu atrage atenția. Gustul și efectele sale au fost cunoscute de străvechii boșimani și în Europa se aduce de peste o sută de ani.
Nu-l cunoașteți? Este timpul să porniți într-o călătorie în Africa fierbinte, până la Cape Town. Numai acolo cresc acești arbori de ceai. Nu-i veți găsi în altă parte a lumii. Rooibos se produce din arbuștii mici printr-un proces tehnologic interesant. Rezultatul este un ceai cu adevărat plăcut, neted, cu o aromă completă și dulce.
Rooibos este decofeinizat în mod natural. Este consumat cu plăcere de copii mici și școlarii, femeile însărcinate sau cele care alăptează se bucură de efectele sale regeneratoare, aduce bunăstare și relaxare celor care se duc la muncă, persoanele în vârstă apreciază capacitatea de relaxare și de a induce somnul revigorant.
Vă recomandăm un ceai cu adevărat interesant pentru zilele călduroase de vară și serile reci. Dacă adăugăm cuburi de gheață și fructe ceaiul revigorează și consumat cald cu lapte sau miere încălzește.
TĂIERE, MĂRUNȚIRE, FERMENTARE, USCARE. AȘA SE PRODUCE ROOIBOS
Tufele DE Aspalathus linearis cresc până la aproximativ un metru și jumătate. Au crengile lungi și frunze aciculare. Le plac focurile care afectează regulat munții Cederberg. Rădăcinile lor adânci ajung până la apele subterane, iar semințele lor rămân în sol până la șase ani. Așteaptă condițiile potrivite înainte de a germina.
Rooibos este pur și simplu interesant din toate punctele de vedere. Acesta poate fi găsit pe piață sub denumirea de ceai Redbush. Crengile întregi de lungimea antebrațului se tăie de două ori pe an. Pe liniile de producție certificate, acestea sunt tăiate în bucăți de aproximativ jumătate de centimetru. Muncitorii adună materia verde în grămezi uriașe și le lasă să fermenteze natural. După 8-24 de ore, Rooibos este aproape gata. Prin fermentare a obținut un miros dulce orbitor și o culoare minunată de mahon. Ultimul pas către produsul final este uscarea, direct în soarele african.