075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 



Ceai din India

India și ceaiul merg împreună la fel ca ceașca și farfurioara. Istoria lor este ferm legată de secolul al XII-lea. Un călător olandez a consemnat utilizarea frunzelor arborelui de ceai din soiul Assamica ca preparat vegetal și pentru prepararea băuturilor. Șapte secole mai târziu, cultivarea… descriere completă

Filtrați după parametri
51
afisât 49 - 51 din 51

SHATAVARI BIO - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHATAVARI BIO - praf

Praful din sparanghelul sălbatic are reputația tonicului reproducător. Shatavari este, de asemenea, una dintre numeroasele ierburi ayurvedice pe care se pot baza oamenii care lucrează sub presiune, adesea obosiți și hipersensibili. Este bine aplicată atât în prevenire cât și în nevoia de a reveni la armonia fizică și mentală. Produsul natural pur 100% este amar-dulce, delicios gustos cu lapte cald și miere. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

FRUNZE DE PAPAYA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FRUNZE DE PAPAYA

O cunoașteți de pe rafturile cu fructe exotice. Poate cineva a avut ocazia sa o smulga în timp ce plimba prin America Centrală. Dar frunzele? Frunzele de papaya sunt o mare noutate printre ierburi. Nativii le folosesc pentru durerea dinților și a nervilor. În plus, noile cercetări sugerează potențialul în domeniul prevenirii bolilor în civilizație. Gustul este dulce, fin, la final ușor amar. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Guduchi Bio (Tinospora cordifolia) - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Guduchi Bio (Tinospora cordifolia) - pulbere

Dacă planta a primit numele după elixirul, care a oferit zeilor hinduși nemurirea și tinerețea veșnică, atunci nu se poate să nu avem cerințe și așteptări mari. Și guduchi le poate îndeplini pe toate. Pulberea măcinată fin din tulpina de tinospora cordifolia, care a fost cultivată organic în armonie cu natura, va aduce beneficii corpului și va mângâia sufletul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Produse pe pagină: 12 24 72
din 3

Ceai din India

India și ceaiul merg împreună la fel ca ceașca și farfurioara. Istoria lor este ferm legată de secolul al XII-lea. Un călător olandez a consemnat utilizarea frunzelor arborelui de ceai din soiul Assamica ca preparat vegetal și pentru prepararea băuturilor. Șapte secole mai târziu, cultivarea ceaiului în India a primit o dimensiune complet diferită, prin înființarea primelor plantații de către colonizatorii britanici. În ciuda faptului că domnia imperiului reginei Victoria, care, apropo, a fost proclamată împărăteasa Indiei în 1876, nu a fost un statut binevenit pentru mulți locuitori, grădinile de ceai sunt printre consecințele, care au fost benefice pentru această țară.

Numită oficial, Republica India este în prezent al doilea mare producător de ceai din lume. Se menționează că produce aproximativ 900 de milioane de kilograme de ceai pe an. Cel mai mare volum de ceai se îndreaptă către Federația Rusă, Marea Britanie și Iran. Interesant este că India este și unul dintre cei mai mari consumatori de ceai negru din lume . Are aproximativ 600.000 de hectare de suprafață de producție de ceai, care angajează peste 3,5 milioane de oameni. Majoritatea sunt femei.

Merită să menționăm și forma în care indienii consumă ceai. Cel mai frecvent este disponibil ceaiul negru granulat produs prin zdrobirea frunzelor de ceai și încălzire bruscă. După ce toarnă apă fierbinte, adaugă lapte, zahăr, dar și mirodenii și plante.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »