075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 



Ceai verde aromatizat

Ceaiurile verzi aromatizate sunt o alegere excelentă pentru iubitorii unui stil de viață sănătos și iubitorii celor mai variate combinații de gusturi. Aromatizarea ceaiurilor verzi clasice se realizează fie prin adăugarea de fructe liofilizate, plante uscate sau mirodenii, mai rar folosim aromele… descriere completă

Filtrați după parametri
46

Nici un articol nu se potrivește cu filtrul.

Ceai verde aromatizat

Ceaiurile verzi aromatizate sunt o alegere excelentă pentru iubitorii unui stil de viață sănătos și iubitorii celor mai variate combinații de gusturi.

Aromatizarea ceaiurilor verzi clasice se realizează fie prin adăugarea de fructe liofilizate, plante uscate sau mirodenii, mai rar folosim aromele naturale. Amestecarea delicată a ingredientelor are ca rezultat o gamă incredibilă de gusturi și arome. Puteți alege dintre ingredientele de fructe autohtone și exotice, condimente orientale sau plante fine.

Aceste delicatese au la bază întotdeauna ceaiuri verzi de calitate superioară din plantații mondiale selectate. Datorită acestui fapt, și a ingredientelor de calitate, foarte bine conservate, aduc o gamă largă de beneficii pentru sănătate.

DE UNDE VINE MIROSUL?

Cel mai tradițional mod de parfuma ceaiul este să se adauge flori aromate nedeschise peste frunzele proaspete de ceai. Astfel, s-au folosit și se folosesc mugurii de iasomie, care se întind peste ceai și se lasă să se deschidă. Procedura se repetă de mai multe ori până când frunzele de ceai absorb cantitatea necesară de aromă.

Ceaiurile de iasomie sunt tipice Asiei, în India se adaugă ghimbir și în Rusia se servește ceai verde cu nucșoară sau cuișoare.

Pentru aromatizare se poate folosi și aromă sintetică, care în cazul unui consum pe termen lung poate provoca complicații pentru sănătate. Ceaiurile de calitate sunt aromatizate fie cu plante uscate, fructe și condimente, fie cu uleiuri esențiale naturale. Acestea sunt mai scumpe și nu provoacă probleme, nu cresc aciditatea în organism și sunt substanțe medicinale naturale. Uleiurile sunt utilizate pentru așa-numita pulverizare - frunzele de ceai sunt închise în tobe mari în care este pulverizat un aerosol aromatic. O altă caracteristică excelentă a aromei 100 % naturale este că are nevoie doar de câteva picături pentru a parfuma o cantitate mare de ceai.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »