-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai de fructe fără Hibiscus
Ceaiul de fructe fără hibiscus nu este nu nimic mai prejos. Faptul că nu conține flori roșii ale unui arbust subtropical popular aduce un anumit beneficiu. De ceai fără hibiscus se pot bucura fără griji femeile însărcinate, mamele care alăptează și chiar și cei mai mici copii. De fapt, încă ceva… descriere completă
-
Afine (1)
-
Ananas (3)
-
Aronie (1)
-
Bezea (1)
-
Citrice (1)
-
Crema (1)
-
Căpșuni (5)
-
Dulce (1)
-
Dulce acrișor (1)
-
Dulceag (1)
-
Flambovaný (pražený) ananas (1)
-
Fructe (2)
-
Fructe exotice (1)
-
Ghimbir (1)
-
Goji (1)
-
Grapefruit (1)
-
Guava (1)
-
Kandované mandle (1)
-
Kiwi (2)
-
Limetă (1)
-
Lămâie (1)
-
Mango (2)
-
Mentă (1)
-
Mere (2)
-
Migdale (1)
-
Migdale prăjite (1)
-
Multivitamín (1)
-
Osvěžující (1)
-
Pere (2)
-
Piersică (3)
-
Portocală (1)
-
Prună (1)
-
Prăjitură de vanilie (1)
-
Scorțișoară (3)
-
Smetana (1)
-
Vanilka (1)
-
Vișine (1)
-
Yuzu (1)
-
Zelené jablko (1)
-
Zmeură (4)
-
Afine (2)
-
Ananas (18)
-
Angrešt (1)
-
Caise (1)
-
Cireșe (2)
-
Coacăz negru (2)
-
Coacăz roșu (1)
-
Coajă de lămâie (3)
-
Curcumă (1)
-
Curmale (1)
-
Căpșuni (7)
-
Cătină (1)
-
Floare de nalbă (1)
-
Ghimbir (2)
-
Goji (3)
-
Guava (2)
-
Gălbenele (5)
-
Hibiscus (1)
-
Kiwi (3)
-
Lemongrass (7)
-
Mango (6)
-
Mentă egipteană (2)
-
Mere (33)
-
Merișoare (3)
-
Migdale (2)
-
Moringa (1)
-
Papaia (12)
-
Pară (4)
-
Piersică (3)
-
Portocală (8)
-
Prune (1)
-
Q10 (1)
-
Růžová chrpa (1)
-
Scorțișoara (5)
-
Sfeclă roșie (11)
-
Stafide (11)
-
Vanilie (5)
-
Verbină (1)
-
Zmeură (5)
-
Špenát (1)
AGRIȘE CU O ATINGERE DE KIWI - ceai de fructe
CIREAȘA DE IARNĂ - ceai de fructe
ZMEURĂ CREMOASĂ - ceai de fructe
MĂR DELICIOS - ceai de fructe
MIX DE FRUCTE CU YUZU - ceai de fructe
Miracolul grapefruitului - ceai de fructe
FRUCTE PROASPETE BIO - ceai de fructe
Magia momentului - ceai de fructe
ANANAS FLAMBAT- ceai de fructe
Delicatesă de frișcă și lămâie - ceai de fructe
Migdale confiate - ceai de fructe
Sărut dulce - ceai de fructe
Kiwi regal - ceai de fructe
Ceai de fructe fără Hibiscus
Ceaiul de fructe fără hibiscus nu este nu nimic mai prejos. Faptul că nu conține flori roșii ale unui arbust subtropical popular aduce un anumit beneficiu. De ceai fără hibiscus se pot bucura fără griji femeile însărcinate, mamele care alăptează și chiar și cei mai mici copii. De fapt, încă ceva este tipic pentru ceaiurile fără hibiscus - au un gust plăcut dulceag.
Aceste ceaiuri vărsate de fructe vă permit să vă bucurați de toate ingredientele naturale în cea mai pură formă. Compozițiile lor se joacă nu numai prin culori, dar și prin arome și gusturi. Denumirile evocă diminețile liniștite lângă șemineu, momentele în familie, întâlniri cu prietenii și petreceri de ziua de naștere a copiilor.
Puteți consuma ceaiuri de fructe pe tot parcursul zilei. Puteți pregăti pentru școlari lângă gustare, pentru soție când citește sau pentru bunicul care lucrează în grădină. Aduce bucurie, încălzește sau revigorează. Depinde numai de dvs.
SECRETUL CEAIULUI DE FRUCTELOR DE CALITATE POARTĂ NUMELE DE LIOFILIZARE
Dacă doriți să faceți un ceai de fructe parfumat cu adevărat bun, bogat în vitamine, trebuie să alegeți fructe adevărate. Bucăți mari. Bine coapte. Conservate delicat.
Atunci când amestecăm toate ceaiurile vărsate de fructe, acordăm o atenție maximă ingredientelor. Fructele trebuie să fie de cea mai înaltă calitate pentru a aduce bucurie. Trebuie să fie cultivate în regim de agricultură ecologică, recoltate exact la maturitate, tăiate în bucăți mari și apoi conservate.
Fructele din ceaiul nostru vărsat sunt liofilizate. Au fost uscate prin congelare. Această metodă unică, în care materiile prime sunt înghețate la -80°C sub presiune scăzută, este una dintre metodele de conservare mai scumpe, dar are ca rezultat o super bunătate. Datorită sublimării apei conținute, adică a tranziției directe de la solid la starea gazoasă, fructul își păstrează toate proprietățile senzoriale. După ce turnați apă caldă, fructele liofilizate arată, au gustul și mirosul de fructe proaspete. Nu vă fie teamă să le mâncați după ce beți ceaiul.