

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai japonez
Japonia, al doilea nume al său este ceai. Poate cu o mică exagerare, putem spune că insula din Asia de Est nu poate fi imaginată fără frunzele verzi ale arborilor de ceai. Ceremonii de ceai, grădini de ceai, maeștri de ceai, colibele de ceai ... Ceaiul este pentru japonezi un simbol de simplitate,… descriere completă
-
Acrișor (1)
-
Alune (1)
-
Aromatică (1)
-
Bogat (1)
-
Caramel (1)
-
Ciocolată (1)
-
Citrice (1)
-
Crema (1)
-
Căpșuni (3)
-
De plante (1)
-
Delikátní (3)
-
Dulce (4)
-
Dulceag (15)
-
Fin (12)
-
Floral (2)
-
Ghimbir (2)
-
Hrozno (1)
-
Iarbă (2)
-
Iasomie (2)
-
Lămâie (2)
-
Maracuja (1)
-
Melodic (1)
-
Merișor (3)
-
Migdale (1)
-
Moale (1)
-
Mure (1)
-
Mușețel (1)
-
Natural (2)
-
Neted (1)
-
Nucă (1)
-
Orez prăjit (2)
-
Picant (1)
-
Plăcut (1)
-
Portocală (1)
-
Proaspăt (7)
-
Prăjită (1)
-
Puternic (2)
-
Scorțișoară (1)
-
Tei (1)
-
Umami (13)
-
Ușor (2)
-
Ușor picant (1)
-
Ușor prăjită (1)
-
Vanilie (1)
-
Vișine (2)
-
Zmeură (1)
-
nuci (1)
-
Albăstrea (1)
-
Ananas (3)
-
Ceai negru (1)
-
Ceai verde (47)
-
Coajă de lămâie (4)
-
Căpșuni (2)
-
Floare de tei (1)
-
Ghimbir (2)
-
Gălbenele (2)
-
Hibiscus (1)
-
Iasomie (2)
-
Kukicha (1)
-
Lemn dulce (1)
-
Lemongrass (4)
-
Matcha (13)
-
Merișoare (3)
-
Mure (1)
-
Mușețel (2)
-
Măceș (1)
-
Papaia (1)
-
Piper (1)
-
Piper roz (1)
-
Păducel (1)
-
Roiniță (1)
-
Vișine (2)
-
Zmeură (1)

JAPAN BANCHA - ceai verde

JAPAN SENCHA MIYAZAKI PREMIUM - ceai verde

JAPAN SENCHA MAKINOHARA - ceai verde

SENCHA VIȘINE ÎN ROM- ceai verde

JAPAN TAMARYOKUCHA YONKON - ceai verde

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

SENCHA GHIMBIR - ceai verde

JAPAN SENCHA SATSUMA BIO - ceai verde

JAPAN KUKICHA BIO

JAPAN SENCHA OGASA - ceai verde

JAPAN SENCHA ASAGIRI BIO - ceai verde

JAPAN SENCHA SHIZUOKA BIO - ceai verde

JAPAN BLACK BENIFUKI BIO - ceai negru

JAPAN HOUJICHA BIO - ceai verde

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO - ceai verde

JAPAN ORIGINAL MATCHA BIO - 40 g

JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO - ceai verde

JAPAN COOKING MATCHA - 40 g

JAPAN SENCHA YABUKITA - ceai verde

JAPAN ORIGINAL CEREMONY PREMIUM MATCHA BIO - 30g

COOL MATCHA CĂPȘUNI - VANILIE

JAPAN SHIZUOKA GABALONG BIO - CEAI VERDE

KUMAMOTO SOYO SENCHA PREMIUM BIO

MATCHA JAPAN ORIGINAL PREMIUM BIO - 30g
Ceai japonez
Japonia, al doilea nume al său este ceai. Poate cu o mică exagerare, putem spune că insula din Asia de Est nu poate fi imaginată fără frunzele verzi ale arborilor de ceai. Ceremonii de ceai, grădini de ceai, maeștri de ceai, colibele de ceai ... Ceaiul este pentru japonezi un simbol de simplitate, un mode de înțelegere a legilor naturii și pășirea către armonie. Deși a fost adus pe ascus în țară din China în secolul al VIII-lea de un călugăr budist, împreună cu tehnici de ceremonie a ceaiului, artiștii japonezi, samuraii, savanții, căpeteniile militare și împărații i-au conferit o cu totul altă dimensiune.
Prima plantație de ceai din Japonia a fost înființată la poalele Muntelui Hieizan. Aceasta se întinde între prefecturile Kyoto și Shiga. Grădinile de ceai contemporane pot fi găsite în această direcție - la sud de Tokyo, în special în provinciile Shizuoka, Kyus, Kyoto, Uji, Miyazaki sau Fujiyama și Kagoshima. Conform metodei de prelucrare, ceaiurile japoneze sunt împărțite în următoarele tipuri: sencha, bancha, gyokuro, kukicha, genmaicha și matcha special. Am descris detaliile în articolul „Istoria ceaiului sau călătorii parfumate ... prin Japonia”.
Cu greu puteți întâlni ceai negru în Japonia. L-au produs în cantități mici până în 1972, acum producția sa este aproape de zero. Pe de altă parte, ceaiul verde se produce în țară în cantitate de aproape 90 de mii de tone pe an. Cu toate acestea, mai puțin de 2 la sută este destinat exportului. Ceaiul este o parte esențială a vieții de zi cu zi a japonezilor.
De ce merită Japonia să fie vizitată? Pe lângă faimosul ceai, vă recomandăm cu siguranță să experimentați natura frumoasă cu munți, cascade și peșteri. Altarele plasate pe dealurile verzi și grădinile tradiționale asiatice pe o parte și cele mai rapide trenuri, cel mai înalt zgârie-nori și cea mai extravagantă modă pe cealaltă parte. Aceasta este Japonia din prezent.