-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai negru pur
Ceaiurile negre pure sunt ca și create pentru iubitorii de ceai, persoanele active, creative și curioșii. Alungă oboseala și ajută la îmbunătățirea concentrației. Nu există un gust universal al ceaiului negru. Oricine a căzut pradă acestei băuturi puternice și aromate poate depune mărturie că oferă… descriere completă
-
Anhui (2)
-
Assam (7)
-
Bengalul de Est - Baghmari (1)
-
Ceylon (1)
-
Darjeeling (11)
-
Darrang (1)
-
Dimbula (7)
-
Fujian (4)
-
Guangxi (1)
-
Guizhou (1)
-
Guria (4)
-
Ilam (2)
-
India / Assam (1)
-
Kagoshima (1)
-
Kurseong (1)
-
Milima (1)
-
Mount Kenya (1)
-
Mount Namuli (1)
-
Nilgiri (2)
-
Nuwara Eliya (2)
-
Provincia Kandy (4)
-
Ruhuna (2)
-
Rukeri (1)
-
Sidamanik (1)
-
Sikkim (1)
-
Tinsukia (1)
-
Uva (1)
-
Valle de Cauca (1)
-
Yunnan (11)
-
Zhejiang (1)
-
Acrișor (1)
-
Aromatică (6)
-
Caramel (1)
-
Citrice (2)
-
Condimentat (2)
-
Crema (2)
-
Dulce (5)
-
Dulceag (3)
-
Fin (11)
-
Floral (4)
-
Fructat (11)
-
Fructe (3)
-
Fumuriu (2)
-
Harmonická (2)
-
Hrozno (1)
-
Intenzivní (4)
-
Lămâie (1)
-
Miere (4)
-
Moderat dulce (1)
-
Muskatel (1)
-
Muškátová (1)
-
Natural (5)
-
Nucă (1)
-
Picant (9)
-
Picant moderat (3)
-
Plin (2)
-
Pražená (1)
-
Proaspăt (10)
-
Puternic (1)
-
Pământos (1)
-
Unikátní (1)
-
Uzená (1)
-
Ușor constrângător (1)
-
Ușor picant (1)
-
lehká (1)
-
nuci (1)
-
Černé třešně (1)
PERLĂ NEAGRĂ - ceai infloritor
CEYLON DIMBULA OP I - ceai negru
GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru
INDIA DE SUD NILGIRI TGFOP- ceai negru
CEYLON FBOPF SILVER KANDY - ceai negru
DARJEELING BPS First Flush BIO SINGTOM - ceai negru
CEYLON FBOPFEXSP NEW VITHANAKANDE - ceai negru
CHINA YUNNAN FOP GOLDEN TIPPED - ceai negru
LA CUMBRE VALLE DEL CAUCA BIO - ceai negru
CHINA YUNNAN GOLDEN BUD MAO FENG - ceai negru
TARRY LAPSANG SOUCHONG - ceai negru
INDIA DE SUD NILGIRI FOP BIO - ceai negru
DARJEELING SECOND FLUSH FTGFOPI - ceai negru
Ceai negru georgian Kolkhida
LONG ZHU BLACK - ceai negru
JAPAN BLACK BENIFUKI BIO - ceai negru
CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru
CEYLON OP 1 - ceai negru
CHINA YUNNAN GOLDEN DRAGON - ceai negru
NEPAL SHANGRI - LA SFTGFOP1 SF BIO - ceai negru
Kenya Kangaita FOP - ceai negru
China Keemun Hao Ya - ceai negru
NEEDLE BLACK - ceai negru
Taiwan Honey Black - ceai negru
Ceai negru pur
Ceaiurile negre pure sunt ca și create pentru iubitorii de ceai, persoanele active, creative și curioșii. Alungă oboseala și ajută la îmbunătățirea concentrației.
Nu există un gust universal al ceaiului negru. Oricine a căzut pradă acestei băuturi puternice și aromate poate depune mărturie că oferă experiențe neașteptate. Ceaiurile negre vă vor purta pe dealurile musonice din Sri Lanka, unde miroase a mirodenii. Vă vor duce pe plantațiile din Darjeeling-ul iconic, unde sariurile colorate ale tinerelor femei indiene strălucesc prin verdeață. Vă vor invita în China tradițională, unde producția de ceai negru premium este extrem de sofisticată.
CE ÎNSEAMNĂ ABREVIERILE CIUDATE
Nu numai ceaiul negru, dar toate ceaiurile sunt clasificate pentru claritate. Este adevărat că respectarea clasificării stabilite îngreunează unii cultivatori. Cu toate acestea, este bine să cunoaștem modul de bază de clasificare a ceaiurilor.
Whole leaf (frunze întregi) - conține frunze întregi, rareori rupte. Ceaiurile cu frunze întregi sunt făcute prin modalitate ortodoxă, păstrând maximum de substanțe aromatice. Pentru a elibera aroma, trebuie să infuzeze mai mult timp.
- OP (Orange Pekoe) ... frunze subțiri, lungi, ascuțite, cu codițe și vârfuri
- P (Pekoe) ... frunze ascuțite, mai mari decât OP, clasa medie
- FOP (Flowery Orange Pekoe) ... tulpini cu muguri nedezvoltați
- GFOP (Golden Flowery Orange Pekoe) ... Darjeeling care conține frunze tinere
- TGFOP (Tippy Golden Flowery Orange Pekoe) ... calitate excelentă Darjeeling, o pondere ridicată de vârfuri
- FTGFOP (Finest Tippy Golden Flowery Pekoe)... cel mai scump și cel mai de calitate ceai din frunze întregi, o pondere ridicată de vârfuri și lăstari
Broken (ceai mărunțit) - sunt frunze zdrobite. Ceaiul este etichetat cu litera B. Infuzia este gata mai repede, de obicei este consistentă. - FBOP (Flowery Broken Orange Pekoe) ... ceai de Ceylon sau din India, foarte aromat
- BOP (Broken Orange Pekoe) ... semi-frunze, ceai obișnuit, gust puternic
- BT (Broken Tea) ... frunze mai scurte decât BOP
Fannings - ceai mărunțit, care a trecut printr-o sită fină. Este folosit în pliculețe de ceai. Gustul și mirosul se eliberează rapid la turnarea apei. - BOFP (Broken Orange Pekoe Fannings), OF (Orange Fannings) ... ceai cu textură fină
PF (Pekoe Fannings) ... frunze mai mici decât BOFP - Dust (praf) - pulbere din trecerea prin sită a ceaiurilor ortodoxe. Din acesta se prepară ceaiul presat.
- PD (Pekoe Dust), D (Dust)… cel mai fin ceai